באפריל הקרוב עתידה להתקיים עלייה נוספת בתעריפי התחבורה הציבורית

משרד התחבורה מפרסם את תזכיר החוק בנוגע לעליית תעריפי התחבורה הציבורית שעתידה להתקיים באפריל הקרוב. בהתאם לחוק בכל חודש יוני מתעדכן תעריף התחבורה בהתאם למדד. כזכור ביום 24 ביוני 2025, נחתמה הוראת שעה אשר הורתה על דחיית העלאת התעריפים המקורית מיום 25 ביוני 2025 ליום 25 בינואר 2026.
כעת מבקש משרד התחבורה לדחות את העליה שהייתה אמורה להיות ביום ראשון הקרוב 25.1.26 ליום 25 באפריל 2026.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
עיריית יבנה הודיעה: הארנונה בעיר לא תעלה גם בשנת 2026, למעט עדכון "הטייס האוטומטי" בשיעור של 1.62%

עיריית יבנה הודיעה כי גם בשנת 2026 לא תתבצע העלאת ארנונה יזומה בעיר. זאת, בניגוד לעשרות רשויות מקומיות ברחבי הארץ שהגישו בקשות להעלאות ארנונה חריגות לשנה הקרובה.
בהתאם להחלטת העירייה, שיעור הארנונה יישאר כפי שהיה בשנה הקודמת, למעט העדכון הקבוע בחוק ("הטייס האוטומטי") בשיעור של 1.62%, הנקבע ברמה הארצית על פי נוסחה המבוססת על מדדי יוקר המחיה והשכר.
בעוד שבערים הסמוכות ליבנה צפויות העלאות משמעותיות בארנונה - בנס ציונה הוגשה בקשה להעלאה של 2% למגורים מעבר לטייס האוטומטי, ברחובות אושרה העלאה של עד 8% לחלק מנכסי המגורים (כולל העדכון), בראשון לציון התבקשה העלאה של 5.18% למגורים, בגדרה ביקשו העלאה בשנה שעברה של 4.5% למגורים ו-7.5% העלאה בכל שנה עד 2028 למשרדים, שירותים ומסחר. ברמלה הוחלט על העלאה גורפת של כ-4% - ביבנה הוחלט שלא להכביד על התושבים.
מדובר בכעשור שנים ברציפות שבה עיריית יבנה אינה מעלה את הארנונה בעיר מעבר לקבוע בחוק. ההחלטה התקבלה על אף אתגרי התקופה, בהם עלויות ונזקי המלחמה, העלייה ביוקר המחיה ובשכר במשק, והעובדה שרשויות רבות כן בחרו להעלות את תעריפי הארנונה.
בעירייה מדגישים כי המהלך מתאפשר בזכות התנהלות פיננסית אחראית, ניהול תקציבי נכון ויעיל ושמירה קפדנית על קופת העיר.
ראש העיר, רועי גבאי: "אנו עושים כל מאמץ בתקופה זו לנסות ולהימנע מהעלאת מיסים ולסייע ככל הניתן לתושבים. כולנו מתמודדים עם אתגרים אך מתוך אחריות ורגישות החלטנו שגם השנה, בשלב זה, הארנונה ביבנה לא תעלה. העירייה תמשיך לפעול ולשמור על הקופה הציבורית תוך חסכון וניצול מיטבי של המשאבים העירוניים, נמשיך להעניק לתושבים שירותים איכותיים ברמה הגבוהה ביותר האפשרית באופן שיווני והגון". ראש העיר הודה לגורמים המקצועיים בעירייה, ובראשם גזבר העירייה ומנהלי האגפים, וכן לחברי מועצת העיר השותפים לעשייה על תרומתם לקידום העיר.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
קורסים מקצועיים חדשים לנוער ביבנה: לימודי לק ג'ל וספרות במרכז הקהילתי נאות שמיר החל מרביעי 28.1

רשת מרכזים קהילתיים יבנה הודיעה על פתיחתם של קורסים חדשים וייחודיים המיועדים לבני ובנות נוער בגילאי 12 עד 18. הקורסים יתקיימו במרכז הקהילתי נאות שמיר ומטרתם להקנות למשתתפים מקצוע מעשי, יצירתי ומבוקש באווירה מקצועית.
הקורסים עתידים להיפתח ביום רביעי, ה-28 בינואר, ויתקיימו בין השעות 16:00 ל-19:00. בין ההכשרות המוצעות ניתן למצוא קורס לק ג'ל הכולל 6 מפגשים, וקורס מורחב של לק ג'ל ובנייה בג'ל טיפים הכולל 8 מפגשים. בנוסף, בהמשך צפוי להיפתח קורס ספרות מקצועי לגברים וילדים, אשר יכלול 15 מפגשים.
ההשתתפות בקורסים מתאפשרת החל מ-1,390 ש"ח, כאשר קיימת אפשרות להירשם עם ערכת עבודה אישית או בלעדיה במחירים מיוחדים. הלימודים יתקיימו בקבוצות קטנות ותומכות בהנחיית מדריכה מקצועית. מספר המקומות מוגבל.
לפרטים נוספים והרשמה ניתן להיכנס לקישור הבא: לחצו כאן להרשמה
להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
לאחר 35 שנים אתי דנינו, מזכירת מנהלת קריית החינוך ע"ש גינסבורג ביבנה, פורשת לגמלאות

בטקס מרגש שנערך היום בצהריים בחדר המורים בחטיבה העליונה של קריית החינוך ע"ש גינסבורג ביבנה, נפרד הצוות החינוכי מאתי דנינו, מזכירת המנהלת, לאחר 35 שנות עבודה, עשייה ומסירות.
צוותי ההוראה, עובדי המנהלה, בני משפחה וחברים הגיעו למקום כדי לכבד את דנינו לרגל פרישתה ויציאתה לפנסיה. בבית הספר ציינו כי לאורך השנים דנינו הייתה הרבה מעבר להגדרת תפקידה, ושימשה כתובת לכל שאלה, אוזן קשבת, יד מכוונת ולב גדול שהיה שם תמיד בשביל כולם.
אנשי הצוות הודו לאתי על שנים ארוכות של מחויבות, מקצועיות ונתינה אינסופית, ואיחלו לה בריאות, נחת, זמן לעצמה ורגעים טובים בפרק החדש שנפתח כעת בחייה.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.