הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רוני ראובן, מנהל הסדנה העירונית לאמנות ביבנה, נבחר לקבל את אות סטפה של המכון החינוכי הישראלי ע"ש יאנוש קורצ'אק

מערכת האתר

רוני ראובן, מנהל הסדנה העירונית לאמנות ביבנה, נבחר לקבל את אות סטפה של המכון החינוכי הישראלי ע"ש יאנוש קורצ'אק, כאות הוקרה על שנים של עשייה חינוכית, חברתית והתנדבותית למען ילדים, בני נוער והקהילה.

ראובן פועל לאורך שנים באמצעות האמנות ככלי חינוכי וערכי, ומוביל את הסדנה לאמנות ביבנה כמקום המאפשר לילדים ולבני נוער לבטא את עצמם, לפתח יצירתיות ולחוות תחושת מסוגלות, שייכות וביטחון. הבחירה בו מעניקה הוקרה לעשייתו רבת השנים, המשלבת אמנות, חינוך, התנדבות ואמונה בכוחו של כל ילד למצוא את קולו ולהביא אותו לידי ביטוי.

לצד עבודתו המקצועית, ראובן מקדיש מזמנו בהתנדבות למען ילדים עם צרכים מיוחדים. בין היתר, הוא פועל באופן קבוע עם מועדון אקים יבנה, שבו הוא מקדם פעילויות אמנותיות עם ילדי אקים. הוא מקיים עבורם תערוכות ופעילויות יצירה, ומעניק להם במה, מקום לביטוי והזדמנות להיות במרכז.

ראש העיר רועי גבאי המליץ על ראובן כמועמד לקבלת האות. במכתב לוועדת הפרס כתב: "לאורך שנות עשייתו החינוכית וההתנדבותית פועל רוני באופן עקבי למען אחרים, בדרכו המקצועית הוא מצליח להפוך את היצירה למרחב רגשי וחינוכי, כזה המאפשר לילדים ולבני נוער למצוא קול אישי, לבטא שלמות פנימית ולחוות תחושת שייכות וביטחון".

ראש העיר ציין בהמלצתו כי "דרכו של יאנוש קורצ'אק, שראה בילד אדם שלם הזקוק לנוכחות בוגרת, קשובה ויציבה, משתקפת גם בעשייה של רוני במישור היומיומי", וכי ראובן מעניק לילדים הזדמנות "לגדול, להתפתח ולפרוח".

ראובן אמר בטקס הענקת האות: "ההתנדבות עבורי היא דרך חיים ואני מודה לכל מי שהעניק לי את הזכות להיות חלק מהמעמד המרגש הזה. אני מאמין שלכל ילד יש את היכולת ליצור, לחלום ולהביע את עצמו, והתפקיד שלי הוא לתת לו את המקום, הכלים והאמונה שהוא יכול. אם הצלחתי לגרום לילד אחד להאמין בעצמו, להרגיש שייך ולדעת שהיצירה שלו ראויה להישמע ולהיראות עשיתי את שלי".




להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


המוצר היומי: ערכת מזרק בצק מנירוסטה להכנת עוגיות בבית עם 20 תבניות וארבע פיות לקישוט במחיר 48.39 ש״ח

מערכת האתר

המוצר היומי הנבחר מאלי אקספרס לגולשי be106

מוצר חדש מוצע בימים אלו ברשת אלי אקספרס:


ערכת מזרק בצק מנירוסטה להכנת עוגיות בבית מוצעת במחיר של 48.39 ש״ח.

הערכה כוללת 20 תבניות שונות וארבע פיות לקישוט, המאפשרות ליצור עוגיות וקינוחים בעיצובים שונים.

לרכישה ולפרטים נוספים

לקנייה ולפרטים וצפייה בסרטון יש ללחוץ על הלינק:

https://s.click.aliexpress.com/e/_c4P4EY0b



הערות!

1. המחיר יכול להשתנות מידי יום כלפי מעלה/למטה

2. כדי ליהנות מהמחיר המוזל יש להיות מחוברים לאלי אקספרס

3. במידה ואתם רוצים לקבל לוואטסאפ בנוסף למוצר היומי, עוד מוצרים מעניינים בכל התחומים מאלי אקספרס, שמערכת be106 מאתרת עבורכם ושולחת מידי יום ישירות לוואטסאפ. לחצו על הלינק והצטרפו לקבוצת הוואטסאפ "דילים וקופונים"

https://www.be106.net/whatsapp/deals_and_coupons/1



להצטרפות לוואטסאפ חדשות באר יעקב להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


מיכל גל נבחרה למנהלת בית הספר היסודי האקולוגי ע״ש יצחק שמיר ביבנה

מערכת האתר


מיכל גל נבחרה על ידי משרד החינוך לתפקיד מנהלת בית הספר היסודי האקולוגי ע״ש יצחק שמיר ביבנה, החל משנת הלימודים הקרובה.

גל, תושבת נס ציונה, מביאה עמה ניסיון רב במערכת החינוך. היא מגיעה לתפקיד לאחר ששימשה כמנהלת החטיבה הצעירה בבית הספר המונטסורי ״פרדס צפוני״ ביבנה. קודם לכן כיהנה כמנהלת בית הספר יצחק נבון במועצה האזורית גן רווה, ולפני כן מילאה שורה של תפקידי חינוך והובלה, בהם מנהלת גן, מורה ורכזת.

גל היא בעלת תואר M.Ed במינהל וארגון מערכות חינוך מהמכללה האקדמית בית ברל, תואר B.A במדעי החברה בהתמחות בחינוך ומשאבי אנוש מאוניברסיטת בר־אילן, ובוגרת הכשרת המנהלים ״אבני ראשה״.

ראש העיר, רועי גבאי, בירך על המינוי ואמר: ״אני מברך את מיכל על בחירתה ומאחל לה הצלחה רבה. מיכל מביאה עמה ניסיון ניהולי עשיר, תפיסה חינוכית ערכית ויכולת להוביל צוותים וקהילות חינוכיות. בשנה האחרונה היא נקראה 'לדגל' וסייעה רבות לקידום הלמידה בבית ספר 'פרדס צפוני' והובלת החטיבה הצעירה. אני בטוח שבשיתוף אגף החינוך, צוות בית הספר וההורים, היא תוביל את בית הספר האקולוגי להמשך צמיחה, חדשנות והישגים, ותעניק לכל תלמיד ותלמידה את הכלים להצליח ולהגשים את יכולותיהם״.

מיכל גל אמרה: ״אני מאמינה בחינוך המשלב מצוינות, ערכים, קשר אישי ובניית חוסן אישי, מתוך אמונה שכל תלמיד ותלמידה יכולים לצמוח ולהצליח כאשר מעניקים להם אמון, כלים והזדמנויות. אני מודה על הזכות שניתנה לי להוביל את בית הספר האקולוגי ע״ש יצחק שמיר. יחד עם הצוות החינוכי, משרד החינוך, עיריית יבנה וקהילת בית הספר נפעל לטפח סביבה חינוכית ערכית, חדשנית ומיטבית, שתאפשר לכל תלמיד ותלמידה לממש את יכולותיהם״.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


אירועי השבוע ביבנה, 9–15 באוגוסט 2026: מופעים, סרטים, הרצאות, סטנד-אפ, סדנאות ופעילויות לכל המשפחה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק רשת מרכזים קהילתיים יבנה
צילום מתוך דף הפייסבוק רשת מרכזים קהילתיים יבנה

רשת המרכזים הקהילתיים ביבנה פרסמה את תוכנית האירועים לשבוע שבין 9 ל-15 באוגוסט 2026.

התוכנית כוללת אירועי קיץ, מופעים, סרטים, הרצאות, סטנד-אפ, סדנאות ופעילויות לכל המשפחה.

ייתכנו שינויים בתוכנית, ולכן מומלץ להתעדכן לפני ההגעה.

לכל הפרטים באתר העירוני

להצטרפות לעדכוני הווטסאפ על אירועים ביבנה



להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה