מתכון לראש השנה: כך תכינו עוגת דבש בגרסת הבריאות עם שקדים ושיבולת שועל, שתאפשר לכם ליהנות מהחג בלי רגשות אשם

לרגל חג ראש השנה, מוצעת גרסה בריאה ומעודכנת לעוגת הדבש הקלאסית, המאפשרת ליהנות מהמתיקות המסורתית ללא רגשות אשם. הדיאטנית הקלינית ורוניקה מייזלר, יועצת לחברת הרבלייף, מציגה מתכון המבוסס על שיבולת שועל דקה, שקדים, דבש וטעמים מחממים של קינמון, וניל ורום.
לדבריה, התוצאה היא עוגה רכה, עסיסית ומפנקת ששומרת על המסורת, ועדיין מתאימה לכל מי שרוצה לשמור על אורח חיים מאוזן.
מצרכים (10 מנות):
- 1 כוס שקדים שלמים, קלויים (או קמח שקדים מוכן)
- ½ כוס שיבולת שועל דקה
- 4 ביצים גדולות, מופרדות בטמפ’ החדר
- ½ כוס דבש (או ⅓ כוס דבש + 2 כפות מייפל טבעי)
- 1 מקל וניל איכותי
- 1–2 כפות רום כהה איכותי (אפשר גם קוניאק/ברנדי עדין)
- ½ כפית תמצית שקדים
- ½ כפית קינמון (אפשרי: קורט אגוז מוסקט)
- ½ כפית סודה לשתייה
- ½ כפית מלח
- 1 כפית מיץ לימון/חומץ תפוחים
לקישוט: דבש + שקדים פרוסים קלויים + גרגרי רימון
שלבי הכנה:
- מחממים תנור ל־175°C ומרפדים תבנית קפיצית (24 ס"מ) בנייר אפייה.
- טוחנים שקדים ושיבולת שועל לקמח גס או דק, לפי העדפת מרקם.
- חוצים את מקל הווניל, מגרדים את הזרעים ומוסיפים אותם לקערת החלמונים.
- טורפים חלמונים עם דבש, זרעי ווניל, רום, תמצית שקדים והתבלינים עד שהתערובת חלקה.
- בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם מיץ הלימון עד לקצף לבן ויציב־רך.
- מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך בלילת השקדים בשלושה סבבים.
- יוצקים לתבנית ואופים 30–35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש. אם הקצוות משחימים מהר מדי, מכסים ברדיד אלומיניום.
- מצננים 10 דקות בתבנית, משחררים את הדפנות וממשיכים לצנן עד לטמפ’ החדר.
- לפני ההגשה: מזלפים דבש, מפזרים שקדים פרוסים ושפע של גרגרי רימון.

קרדיט תמונה: צילום יחצ

קרדיט תמונה: צילום יחצ


להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה



מכבי ראשון לציון בכדורסל תתמודד במוצ"ש על הכרטיס לרבע גמר גביע ווינר; הערב (חמישי) קבוצת הנשים של הפועל ראשון בחצי גמר גביע הליגה בכדוריד

סיכום אירועי הספורט של הקבוצות מראשון לציון בענפים השונים: כדורגל, כדורסל וכדוריד.
כדורגל: שיכון המזרח זכתה בגביע המחוז
קבוצת הכדורגל הפועל שיכון המזרח מראשון לציון רשמה הישג מרשים כאשר זכתה בגביע המחוז לאחר ניצחון 0-1 על שדרות. את שער הניצחון הבקיע יוסי אגננאו סלליך, בן 18. בעקבות הזכייה, הקבוצה תתמודד ב-30 בספטמבר בסיבוב ו' של גביע המדינה, שם תפגוש את השכנה מ.כ. חולון ירמיהו.
כדורסל: משחק מכריע למכבי "תפוזינה" ראשון לציון
למרות שהפסידה מכבי "תפוזינה" ראשון לציון השיגה הערב (רביעי) את הכרטיס לשלב הפליי-אין בגביע ווינר סל. מכבי הפסידה למכבי רמת גן (שנמצאת בתחתית הבית) 83:75 וסיימה את שלב הבתים במקום השלישי שהבטיח לה את הכרטיס לפליי אין.
בסיום שלב הבתים נקבעו משחקי הפלאיי אין שיתקיימו במוצ"ש והפלייאוף (רבע הגמר) שיתקיימו ברביעי וחמישי 24.9-25-9
מכבי ראשון לצון עתידה לפגוש במוצ"ש את עירוני קריית אתא ובמידה ותנצח תשחק ברבע הגמר מול מול מכבי תל אביב
שלב הפליי־אין (שני המשחקים ייערכו באנרבוקס, חדרה)
1. יום שישי, 19.9, 14:00: בני הרצליה – אליצור נתניה
2. מוצאי שבת, 20.9, 20:30: עירוני קריית אתא – מכבי ראשון לציון
משחקי הפלייאוף (מקומות 1–8)
רבע הגמר
1. יום רביעי (מוצאי חג), 24.9, 20:30, אנרבוקס חדרה: הפועל ירושלים – המנצחת בין הרצליה לנתניה
2. יום רביעי (מוצאי חג), 24.9, 21:00, היכל קבוצת שלמה ת"א: מכבי תל אביב – המנצחת בין קריית אתא לראשון לציון
3. יום חמישי, 25.9, 18:40, אנרבוקס חדרה: הפועל חולון – הפועל העמק
4. יום חמישי, 25.9, 21:00, היכל קבוצת שלמה ת"א: הפועל תל אביב – הפועל באר שבע/דימונה
חצי הגמר (המשחקים ייערכו בהיכל טוטו, חולון)
1. יום שישי, 26.9, 14:45: המנצחת ברבע הגמר מספר 1 – המנצחת ברבע הגמר מספר 2
2. מוצאי שבת, 27.9, 20:50: המנצחת ברבע הגמר מספר 3 – המנצחת ברבע הגמר מספר 4
גמר
יום ראשון, 5.10, שעה תפורסם בהמשך (אם הפועל ירושלים תעפיל לגמר, המשחק יידחה)
כדוריד
כדוריד: הפועל ראשון לציון בחצי גמר גביע הליגה, מכבי הודחה
במסגרת טורניר ההכנה לליגת אתנה, גביע הליגה ע"ש רונית שטייגר, נקבעו העולות לחצי הגמר. הפועל "דלתות פנדור" ראשון לציון הבטיחה את מקומה במעמד לאחר ניצחון על הפועל קריית אונו. בחצי הגמר, שייערך הערב (חמישי), תפגוש הפועל את בנות הרצליה. מנגד, קבוצת הנשים השנייה מהעיר, מכבי ראשון לציון, סיימה את דרכה בטורניר לאחר הפסד לבנות הרצליה ברבע הגמר.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
מחווה מרגשת בראשון לציון: פקחית החניה שלומית אשאגרה סייעה לתושבת עם קניותיה

ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך, שיתף בפוסט מרגש את סיפורה של שלומית אשאגרה, פקחית חניה בחברה לביטחון וסדר ציבורי בעיר, אשר סייעה לתושבת באופן יוצא דופן.
על פי הפוסט שפרסם ראש העיר, הפקחית אשאגרה הבחינה בתושבת שהתקשתה לסחוב עגלת קניות עמוסה במיוחד. במחווה של אכפתיות, היא הזמינה ניידת של הפיקוח העירוני כדי לסייע לה, ודאגה שהתושבת תגיע עם כל קניותיה בבטחה עד לביתה.
קינסטליך ציין כי המעשה הפשוט הפך ל"רגע יפה של אנושיות וערבות הדדית". הוא שיבח את שלומית, שעובדת בחברה כשנתיים, ותיאר אותה לא רק כעובדת מסורה, אלא גם כ"דוגמה לרוח ההתנדבות והאחדות שכל כך מאפיינת את העיר".
ראש העיר הודה לשלומית על "היוזמה והלב הרחב" וכן לכלל עובדות ועובדי העירייה המסייעים לתושבים. בנוסף, הוא הודה לתושבת, סוזנה, על ששיתפה את הפוסט מחמם הלב והביעה הכרת תודה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחכל הכבוד! לא מובן מאליו בכלל18.09.25 08:37 תגובה
- אורחכול הכבוד לפקחים המקסימה כול ישראל ערבים זה לזה ובמיוחד לאנשים המבוגרים שחייבים עזרה18.09.25 09:18 תגובה
- אורחאז פקחית עזרה.למה צריכים לפרסם מה מיוחד בזה.אני עוזרת הרבה ואף אחד לא אומר לי כלום ולא מפרסם.למה צריך? יש עוד הרבה אזרחים טובים.ויש גם חארות.18.09.25 09:31 תגובה
עיריות ראשון לציון, רחובות ונס ציונה חתמו על הסכם הקו הכחול- קו המטרונית שעתיד לחבר את הערים לתל אביב

משרד התחבורה משיק את הקו הכחול - קו BRT ראשון במרכז הארץ בהשקעה של כ-3 מיליארד שקלים
משרד התחבורה וחברת נתיבי איילון השיקו היום (שלישי) את הקו הכחול- קו ה-BRT הראשון במרכז הארץ, בהשקעה כוללת של כ-3 מיליארד שקלים.
באירוע ההשקה לציון תחילת העבודות להקמת הקו הכחול, השתתפו שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, תא"ל (במיל') מירי רגב, מנכ"ל המשרד, משה בן זקן, ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך, ראש עיריית נס ציונה שמואל בוקסר, ראש עיריית רחובות, מתן דיל, יו"ר דירקטוריון נתיבי איילון, עידן דוד ומנכ"לית החברה, אורלי שטרן.
(BRT (Bus Rapid Transit היא מערכת תחבורה ציבורית עתירת נוסעים המבוססת על אוטובוסים חשמליים גדולים ורבי קיבולת, הנעים בנתיבים ייעודיים עם עדיפות ברמזורים. רכב BRT יכול להסיע כ-200 נוסעים, הרבה יותר מאוטובוס רגיל אך פחות מרכבת קלה. המשמעות היא נסיעה מהירה, אמינה ונוחה הדומה באופייה לרכבת קלה, אך עם חיסכון משמעותי בעלות ובזמן ההקמה.
הקו הכחול: מהפכה בתחבורה הציבורית בשפלה. הקו יתפרס לאורך 30 קילומטרים (15 קילומטרים לכל כיוון), מצומת ביל"ו בדרום ועד צומת בית דגן בצפון, ויחבר את רחובות, נס ציונה וראשון לציון עם תל אביב. לאורך התוואי יוקמו 44 תחנות חכמות ומונגשות, והקו ישרת מעל 100 אלף נוסעים ביום - כ-30 מיליון נוסעים בשנה.
בקו יפעלו מטרוניות חשמליות בקיבולת של עד 180 נוסעים בכל נסיעה. הנסיעה תתבצע בנתיבים בלעדיים עם עדיפות ברמזורים, ותבטיח זמני נסיעה קבועים וללא עיכובים מיותרים. לדוגמה: ממרכז רחובות למרכז ראשון לציון ניתן יהיה להגיע בכ-26 דקות בלבד, ומפארק המדע למרכז העיר רחובות בכ-13 דקות בלבד.
העבודות להקמת הקו יימשכו כשלוש שנים, בעלות כוללת של כ-3 מיליארד שקלים. לאורך כל התוואי ייסללו שבילי אופניים, יבוצע גינון ופיתוח נרחב, יותקן ריהוט רחוב ותאורה מתקדמת, וישודרגו תשתיות ניקוז, ביוב וחשמל. במקביל להקמת התוואי, יבוצע שדרוג מקיף של הרחובות הראשיים בערים שיעוצבו מחדש כמרחב עירוני שוקק חיים שישלב תחבורה, עסקים ופנאי.
הקו יחצה את העיר רחובות מצומת ביל"ו בדרום ועד צומת המדע בצפון העיר, ויכלול 12 תחנות ובהן השוק העירוני, הפקולטה לחקלאות, מכון ויצמן, פארק המדע ותחנת רכבת ישראל. רחוב הרצל יהפוך ברובו לנתיב תחבורה ציבורית, ייווצר מרחב עירוני שוקק חיים שייתן מענה לצרכי העסקים והקהילה. פיתוח מוקדי תעסוקה, מסחר ודיור סמוך לתוואי ולתחנות יחזק את העיר כמרכז תעסוקתי ותרבותי. פארק ת.מ.ר (תחבורה, מדע ורפואה) - עוגן התעסוקה הגדול באזור השפלה ואחד המובילים במרכז - יקבל תנופה משמעותית בזכות שיפור הקישוריות והחיבוריות למרכזי מגורים ותעסוקה בעיר.
תכנית לאומית מהפכנית לפיתוח רשתות BRT בהיקף של כ-20 מיליארד שקלים. הקו הכחול הוא השלב הראשון בתוכנית לאומית להקמת מערכות הסעת המונים על גלגלים (BRT) במטרופולין המרכז, הצפון והדרום, בהיקף חסר תקדים של כ-20 מיליארד שקלים. מדובר בצעד אסטרטגי להפחתת העומס בכבישים, הגדלת הנגישות הציבורית וחיזוק הכלכלה הישראלית.
התוכנית הלאומית צפויה לשרת כמיליון תושבים וכחצי מיליון מקומות תעסוקה. התוכנית נדבך מרכזי בעתיד התחבורתי של מדינת ישראל.
הקו האדום - נתניה: 22 קילומטרים של נת"צים מצפון העיר לדרומה (שדרות בנימין, בן צבי, פנחס לבון והרצל עד צומת הרכבת).
הקו החום: בין ראשון לציון, רמלה, לוד ובאר יעקב. אורך כולל כ-30 קילומטרים, רובו בנתיב בלעדי. כולל 46 תחנות וכ-30 קילומטרים שבילי אופניים.
הקו הצהוב: קו משלים שיחבר את צפון ודרום המטרופולין בגוש דן דרך תל אביב, רמת גן, בני ברק, גבעתיים ורמת השרון. הקו יכלול ממשקים עם רכבת ישראל, קווי המטרו וקווי הרכבת הקלה. ישרת 115 אלף תושבים ו-44 אלף עובדים בטווח 500 מטר מהתחנות.
מטרונית קריות: הרחבת מערכת המטרונית בצפון עם קו חדש ממזרח למערב, שישפר את הקישוריות בין הקריות.
קו נתניה - הרצליה: יחבר בין נתניה והרצליה דרך מוקדי תעסוקה מרכזיים ויתחבר לקו הירוק של המטרו בגוש דן.
הקו הכתום: יחבר את אריאל, ראש העין, אלעד ופתח תקווה לרשת ההסעת המונים במרכז הארץ. ישתלב במערכת המטרופולינית המתהווה.
מטרונית השרון: מערכת BRT חדשה שתשדרג את הנגישות בערי השרון ותתחבר לרשת המטרופולינית. תשמש מנוף לפיתוח שכונות חדשות ולהרחבת הרשויות המקומיות.
קו יבנה - רחובות: יחבר את יבנה ודרום השפלה לרשת הארצית ולתחנות המטרו והרכבת. יתמוך בפיתוח שכונות חדשות והרחבת אזורי תעסוקה.
קו אופקים - באר שבע: יחבר את מערב הנגב לבאר שבע, ייתן מענה לבית החולים החדש ולפיתוח אזורי תעסוקה. ישרת את תושבי אופקים וחבל תקומה.
קו אשדוד - אשקלון: יחבר בין שתי הערים ויתמוך בפיתוחן. מקודם במסגרת הסכם המאי"ץ ליצירת מערכת תחבורה בת קיימא.
קו רמון - אילת: שאטל רב קיבולת שיחבר את אילת לשדה התעופה רמון ויממש את פוטנציאל הפיתוח של העיר.
שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, תא"ל (במיל') מירי רגב:
"הקו הכחול הוא פרויקט חלוצי ראשון מסוגו במרכז הארץ והוא מבטא את החזון שלי - לחבר את ישראל. זוהי מהפכה אמיתית בתחבורה הציבורית, שתעניק לתושבים מערכת אמינה, ירוקה ומתקדמת ותשנה את חייהם של מאות אלפי אנשים כבר בשנת 2028. השפלה אינה עוד פריפריה של המרכז, אלא מוקד של מדע, היי-טק ותעסוקה, והגיע הזמן שתזכה גם למערכת תחבורה מודרנית שתעמוד בקצב הצמיחה״, אמרה שרת התחבורה.
השרה רגב הוסיפה: ״הקו הכחול הוא חלק מתוכנית לאומית רחבת היקף שתיצור רשת תחבורה ארצית מתקדמת, בשילוב קווי הרכבת הקלה והמטרו שאנו מקדמים. רשת זו תחבר בין ערים ותושבים, תוריד את העומס מהכבישים, תחזק את הכלכלה המקומית והארצית ותשיב לאזרחים את המשאב היקר ביותר - הזמן שלהם. היום אנו יוצאים לדרך חדשה שמחברת בין ערים, בין חזון למציאות, ובין עתיד טוב יותר לבין ההווה של תושבי ישראל."
ראש העיר ראשון לציון, רז קינסטליך:
"החתימה הרשמית על הקו הכחול והקו החום המערבי היא לא עוד טקס, אלא רגע של הגשמת חזון. רגע שבו חלום הופך למציאות, עם הקמתה של רשת תחבורה ציבורית מתקדמת, נגישה, זמינה, ברמה בינלאומית, שתשרת מאות אלפי אנשים מדי יום. הקו החום שיחצה את העיר ממזרח למערב, והקו הכחול שיחבר אותנו מצפון לדרום - יצרו יחד מערכת תחבורתית מקיפה, שתשנה את הדרך שבה אנחנו חיים, עובדים ונעים. מדובר לא רק בשדרוג הנסיעה, אלא במהפכה עירונית אמיתית שתציב את ראשון לציון בשורה אחת עם הערים המובילות בעולם".
ראש העיר נס ציונה, שמואל בוקסר:
״הקו הכחול הוא חלק משמעותי מהחזון שלנו- של פיתוח אחראי לעיר נס ציונה. פיתוח שמכבד את צביון העיר, כעיר בוטיק של קהילה ובד בבד צועד קדימה, לתחבורת המחר. מערכת הסעת המונים מהירה ויעילה היא ללא ספק בסיס לפיתוח נס ציונה כעיר חכמה נגישה ומקושרת. אני מודה לשרה מירי רגב שפועלת רבות לקידום הפרויקט הלאומי, למשרד התחבורה, לחברת נתיבי אילון ולשותפים שלנו ראשון לציון ורחובות״.
ראש העיר רחובות, מתן דיל:
״רחובות נמצאת היום בלב המהפכה התחבורתית של מדינת ישראל. הקו הכחול, הוא פרויקט לאומי-ארצי, שיחבר את העיר שלנו בצורה ישירה, נוחה ומהירה לערי המרכז ולמטרופולין תל אביב, וישנה את פני התחבורה ברחובות בעשורים הבאים. לשמחתי, הצלחנו למקסם את הרווח של רחובות מהפרויקט הזה, והעיר זכתה להשקעות עתק של מאות מיליוני שקלים עבור חידוש תשתיות בכבישים נוספים בעיר ומתיחת פנים לרחוב הרצל, לרבות הטמנת קווי חשמל, תאורה מתקדמת, שבילי אופניים ונוף עירוני איכותי. ההשקעה בקו הכחול תיתן מענה תחבורתי הולם לתושבות ולתושבים, תחזק את מרכזי התעסוקה, המסחר והחינוך בעיר, ותהפוך את רחוב הרצל למרכז עירוני שוקק חיים ומודרני. אני מודע למחיר שכולנו משלמים כעת ועוד נשלם בתקופת העבודות, אך המחיר של להישאר מאחור גדול הרבה יותר."
מנכ"ל משרד התחבורה, משה בן זקן:
"הקו הכחול הוא ביטוי לתפיסה החדשה שמובילה שרת התחבורה מירי רגב ומחוללת מהפך במערכת התחבורה בישראל. זהו צעד ראשון ברשת רחבה של קווי BRT שיוקמו ברחבי המדינה ויהוו חלק בלתי נפרד מהתחבורה הציבורית של העתיד.זהו פרויקט שמצמצם פערים, ומחזיר לאזרחים את היכולת לנוע בקלות ובאמינות מבלי להיות תלויים ברכב הפרטי. הקו הכחול ישדרג את איכות החיים של מאות אלפים ויתרום באופן ישיר לחיזוק הכלכלה והמשק. חזון 'מחברים את ישראל' קורם עור וגידים כאן בשפלה, וימשיך להתממש בקווים נוספים בצפון, בדרום ובמרכז, כחלק מהתוכנית הלאומית לפיתוח רשתות BRT בהיקף חסר תקדים. זהו שינוי היסטורי שיבטיח תחבורה ציבורית מתקדמת, ירוקה ונגישה בכל רחבי הארץ."
מנכ"לית חברת נתיבי איילון, אורלי שטרן:
"אנחנו חותמים היום על תחילת ביצוע הקו הכחול. קו ה-brt הראשון שיוצא לדרך לאחר עבודה מאומצת ושיתוף פעולה עם משרד התחבורה, רשות התח"צ וראשי הרשויות המקומיות. הקו הכחול הינו פרויקט דגל שתכליתו לחבר את ערי השפלה עם מטרופולין תל אביב וליצור סטנדרט חדש של תחבורה ציבורית נגישה ואמינה, באמצעות מערכת תחבורה ציבורית ייחודית שעתידה לשפר את איכות החיים וליצור הזדמנויות תעסוקה ומסחר למיליוני תושבים. הקו הכחול יספק אלטרנטיבה ראויה, אמינה ובת קיימא לשימוש ברכב הפרטי ותסייע להפחית את הגודש בכבישי האזור. חברת נתיבי איילון רואה חשיבות גבוהה בפרויקט לאומי זה עבור כל משתמשי הדרך ולכן שמנו לעצמנו כמטרה עליונה לקצר את לוחות הזמנים לביצועו ככל שניתן".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחאין על רחובות!17.09.25 20:04 תגובה
- אורחתוכנית שאינה מוסיפה נתיבי תחבורה! אלהתחנור עוד יותר את הנוסעים ברכב אישי! ביחד עם יוקר המחיה ומחירי המכוניות.תמאיסו את עצמכם על הציבור שיחנק עוד יותר!!!17.09.25 20:44 תגובה
- אורחלא מוסיף כלום חוץ מיותר פקקים.. ופגיעה בפרנסה של כל החנויות.. משעריים להרצל17.09.25 21:24 תגובה
- אורחיז רכבת17.09.25 21:39 תגובה
- אורחאני חושבת שזאת תוכנית הרסנית וגרועה ביותר לעיר רחובות! מה גם שאין הרבה תחנות נסיעה במטרונית הזאת שזה מאוד בעייתי! והרכבים הפרטיים בכלל יסבלו בלי סוף! זה רחוב ראשי שהרבה אנשים גרים בו ויש המון עסקים.רק יפגע ברוב התושבים שגרים במרכז העיר וגם בעסקים בצורה ממש הרסנית! תודה רבה לראש העיר שלנו...וזה נאמר בציניות כמובן...כבר עכשיו אנחנו סובלים המון בגלל כל הבאלגן בכבישים.והמון זמן נסיעה לעיר אחרת שאתה רק מחכה שהנסיעה תסתיים כבר!18.09.25 01:45 תגובה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.