הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לרגל ט"ו בשבט, ילדי המרכז השיקומי 'אסיף' יערכו ביום חמישי 28/1 מכירת עציצים אותם יצרו בחורשת האקליפטוס הסמוכה לקניון המרכז הרפואי שמיר-אסף הרופא

ניתן גם להזמין מראש בימים א- ה בין השעות 8:00-14:00 בטלפון רחלי – 050-5458980 מוניק – 054-9432708

מערכת האתר

ט"ו בשבט בפתח ומה יכול להיות יותר כיף בתקופה המאתגרת, מאשר לרכוש לעצמכם או למישהו שאוהבים עציץ מלא שמחה שנוצר כחלק מהעבודה בחממה הטיפולית של המרכז השיקומי 'אסיף'.

בחממה הטיפולית של המרכז השיקומי 'אסיף', הילדים לומדים ומתנסים גם בחשיבה אקולוגית הכוללת מיחזור ושמירה על איכות הסביבה, כך למשל שימוש במסכות חד פעמיות כבסיס לייצור עציצים מבטון.

לכבוד טו בשבט, ילדי מרכז 'אסיף' מזמינים את הקהל הרחב, להגיע ולרכוש את העציצים הנהדרים שהם יצרו במו ידיהם, בשיתוף עם ילדי המחלקה הפסיכיאטרית.

ביום חמישי הקרוב, טו בשבט 28/1/2021 בין השעות 09:30-11:00 בחורשת האקליפטוס הסמוכה לקניון המרכז הרפואי אסף הרופא, או לחלופין ניתן להזמין כבר עכשיו וליהנות מעציץ מקסים לט"ו בשבט לעצמכם או כמתנה מרהיבה ומלאת ערך לאנשים שאתם אוהבים.

להזמנה טלפונית של עציצים בין הימים א-ה 08:00-14:00

רחלי – 050-5458980

מוניק – 054-9432708

על המרכז השיקומי אסיף:

מרכז שיקומי חינוכי "אסיף" הממוקם ביחידה להתפתחות הילד בבית חולים "אסף הרופא", ונועד לחנך, לקדם ולשקם את התלמידים תוך התייחסות להיבטים תפקודיים, רגשיים ולימודיים, על מנת לאפשר בסופו של דבר לשלבם במסגרת החינוך הרגילה ככל שניתן. המרכז מיועד לילדים בגילאי 3-8 שנים, עם שיתוק מוחין ונכויות מוטוריות נוספות, בדרך כלל בעלי רמה שכלית בתחום הנורמה.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה