הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בשורה לתושבי נווה חוף בראשון לציון! בוטלה התוכנית להקים הוסטל לשיקום האסיר בשכונה

בימים אלו שוחח ראש העיר, רז קינסטליך עם ראש הרשות לשיקום האסיר והשניים סכמו על ביטול התוכנית.

חנה קקיאשוילי

בשבועות האחרונים פעלו תושבי נווה חוף בעיר כנגד הכוונה להקמת הוסטל לשיקום אסירים בשכונה. ההוסטל היה אמור לקום בבית פרטי בשכונה אשר קיבל הצעה להשכרת המקום לידי הרשות לשיקום האסיר, בו ישוכנו אסירים לתהליך שיקום. הדבר עורר את זעמם וחששם של התושבים שטענו כי לא ייתכן כי ההוסטלים יוקמו וירוכזו רק בשכונה שלהם ולא יפוזרו בכל רחבי העיר. עו"ד מטעם התושבים פנה לרש"א (הרשות לשיקום האסיר) במכתב בו הציג את התנגדותם של התושבים, ובעקבותיו רש"א קיימה פגישה עם נציגי התושבים וסגן ראש העיר, מקסים בביצקי (שיחד עם איתי מתיתיהו תמכו בתושבים) והודיעה כי תבחן את הנושא.

הנושא הגיע לפתחו של ראש העיר, רז קינסטליך אשר שוחח בימים האחרונים עם ראש הרשות לשיקום האסיר והשניים הסכימו על ביטול התוכנית בשכונה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה