הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

צעיר מראשון לציון גנב את רכבו של אביו, נהג ללא רישיון כשהוא שיכור, וגרם לפציעתם של שני שוטרים במהלך המרדף אחריו

גם לאחר שעצר את רכבו הצעיר לא נענה לקריאות השוטרים והחל להימלט מהמקום עד שתפסו אותו בביתו

חנה קקיאשוילי

פרקליטות מחוז מרכז (פלילי) הגישה היום לבית המשפט המחוזי מרכז כתב אישום כנגד הבטמו גברה (21) מראשון לציון בגין נהיגה בשכרות, נהיגה ללא רישיון, שימוש ברכב ללא רשות, סיכון חיי אדם והפרעה לשוטר במילוי תפקידו, זאת לאחר שלמרות שאין לו רישיון נהיגה לקח את רכבו של אביו ללא רשותו ונהג בשכרות ברחובות ראשון לציון תוך שהוא נוסע בפרעות ואינו נענה לקריאות ניידת המשטרה לעצור. כתוצאה מהמרדף שני שוטרים פונו לקבלת טיפול רפואי.

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד שקד עזרא ליבו, הנאשם אשר אינו מחזיק ברישיון נהיגה, לקח את רכבו של אביו ולאחר ששתה אלכוהול החל לנהוג ברחבי הערים ראשל"צ, חולון ובת ים ויבנה, כאשר ברכב ישובים שני נוסעים נוספים. לאחר שהתקבל במשטרה דיווח על גניבת הרכב, הוא אותר על ידי ניידת משטרה, משהתקרבה אחת השוטרות לעבר הרכב, החל הנאשם בנסיעה מהירה במטרה להימלט מן השוטרים. למקום הוזעקו ניידות נוספות, אשר החלו דולקות אחרי הנאשם, שהמשיך לנהוג בפרעות ברחובות העיר ראשון לציון, תוך שהוא חוצה רמזורים באור אדום ואף נוסע בניגוד לכיוון התנועה. במהלך המרדף אחר הנאשם, התנגשה אחת הניידות בכלי רכב אחר שנסע אותה העת בכביש. כתוצאה מההתנגשות נגרם נזק לניידת ואילו שניים מן השוטרים נפצעו באורח קל ונזקקו לטיפול רפואי. למרות כל אלה, לא חדל הנאשם מנהיגתו הפרועה תוך שהוא פוגע בכלי רכב חונים וגורם להם לנזק. בסופו של דבר, בשל נזק שנגרם לרכב בו נהג, עצר הנאשם את הרכב והורה לנוסעים שהיו עמו להימלט מן המקום, חרף קריאות השוטרים לעברו שיעצור. בהמשך נעצר הנאשם בביתו, כאשר בבדיקת ינשוף נמצא בגופו אלכוהול בריכוז גבוה מן המותר.


במקביל לכתב האישום הוגשה גם בקשה להארכת מעצר בה נכתב כי מצבו של הנהג- נהג בשכרות היווה סכנה למשתמשי הדרך ולנוסעי הרכב שנסעו יחד וכי במידה וישוחרר יש סכנה לשיבוש מהלכי המשפט ואפשרות של התחמקות של הנאשם מהליכי המשפט.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה