הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

קריית עקרון אומרת לא לאלימות נגד נשים! לרגל חודש המאבק באלימות נגד נשים כיכר הטווסים בכניסה ליישוב תואר באדום

אביבה וגנר, יועצת ראש המועצה לשיוויון מגדרי ומנהלת אגף החינוך במועצה: אנחנו כאן כדי לומר לא להטרדות מילוליות, לא עוד אלימות פיזית. תפקידנו ומחויבותנו כמערכת ציבורית להדהד את התופעה, להוקיע אותה ולהילחם בה. לא נשתוק עוד".

מערכת האתר

מראשית שנת 2020 נרצחו בישראל כ-20 נשים. האלימות נגד נשים בשנים האחרונות עולה, משבר הקורונה, הסגר והמציאות הכלכלית גרמו להעלאת רמת המתח ונתוני האלימות בבתים נוסקים. לרגל חודש המאבק באלימות נגד נשים, ששיאו יהיה ב-25.11 החליטה המועצה המקומית קריית עקרון להאיר באור אדום את כיכר הטווסים בכניסה ליישוב כאות הזדהות עם הנשים האמיצות.


חובב צברי, ראש המועצה:

צריך לומר בקול רם וברור כי בקריית עקרון יש אפס סובלנות לאלימות נגד נשים. 20 נשים נרצחו השנה בארץ וזהו מספר בלתי נתפס. 20 חיים, 20 עולמות מלאים של אהבה, חלומות ותקווה. זה חונק אותי בגרון. עלינו לפעול בכל האמצעים למניעת אלימות כנגד נשים ולקידום נשים בכל המערכות במשך כל השנה. כולי תקווה כי בעקבות העלאת הנושא לראש סדר היום הציבורי, נשים נוספות תצלחנה לצאת ממעגל האלימות ונפסיק לראות מקרים מזעזעים מעין אלה.


אביבה וגנר, יועצת ראש המועצה לשיוויון מגדרי ומנהלת אגף החינוך במועצה:

"המלחמה באלימות כנגד נשים ובאלימות בכלל, היא אחד הנושאים הדורשים טיפול מידיי ושורשי על מנת למגר כמה שיותר תופעות מסוג זה בכלל המגזרים. לצערנו אלימות נגד נשים היא תופעה רווחת בכל שכבות החברה והמגזרים. אנחנו כאן כדי לומר לא להטרדות מילוליות, לא עוד אלימות פיזית. תפקידנו ומחויבותנו כמערכת ציבורית להדהד את התופעה, להוקיע אותה ולהילחם בה. לא נשתוק עוד".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה