מועצת הנשים והמועצה הדתית של מזכרת בתיה מזמינות את נשות המושבה לסיור סליחות בירושלים ובכותל המערבי, שיתקיים ביום חמישי, 3 בספטמבר, בהדרכת מרכז הסיור והלימוד "ציוני דרך".
במהלך הסיור יעברו המשתתפות בשכונות מזכרת משה ואוהל משה, הקרויה על שמו של משה מונטיפיורי, ישמעו על רבי אריה לוין, המכונה "אבי האסירים", וילכו בסמטאות בליווי ניגון.
בהמשך ייסעו המשתתפות לקבר דוד, ומשם ירדו דרך הרובע היהודי אל הכותל המערבי, שבו יסתיים הסיור בתפילה: "שתהא השנה טובה ושונה".
מועד היציאה: יום חמישי, 3 בספטמבר, בשעה 18:00, מרחבת המרכז הקהילתי "מפגשים" במזכרת בתיה. החזרה המשוערת היא בשעה 01:00.
מחיר: 50 שקלים למשתתפת.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה







אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.