הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

יום החדשנות בקפלן: מציאות מדומה לטיפול בילדים, רובוטיקה בניתוחים ומענקים ליזמים בסך 13,000 שקלים

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק המרכז הרפואי קפלן
צילום מתוך דף הפייסבוק המרכז הרפואי קפלן

המרכז הרפואי קפלן ציין את יום החדשנות והיזמות, אירוע שהוקדש כולו לחשיבה מחוץ לקופסה ולפרויקטים המגדירים מחדש את עולמות הטכנולוגיה והחדשנות ברפואה.

במהלך היום, הוצגו מיזמים שונים פרי פיתוחם של צוותי המרכז הרפואי, ביניהם הדמיות מציאות מדומה לטיפול בילדים ושימוש ברובוטיקה מתקדמת בניתוחים. הצוותים שהפכו רעיונות למיזמים הציגו את סיפוריהם והוכיחו כי גם במערכת הבריאות הציבורית ניתן לחלום בגדול. למיזמים הנבחרים הוענקו מענקים בשווי כולל של כ-13,000 ש"ח.

"חדשנות היא לא רק טכנולוגיה, היא צורת חשיבה, State of mind. דרוש אומץ כדי לשאול ‘איך אפשר אחרת?’, גם כשמרגיש שהכול כבר הומצא", אמרה פרופ' חנה לייבה, מנהלת ARIK, מרכז החדשנות בקפלן.

מהמרכז הרפואי נמסר כי הם גאים בצוותים שלהם, שממשיכים להמציא, לחלום ולשנות למען המטופלים ולמען רפואה מתקדמת.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


שיתוף פעולה חינוכי: תלמידי כיתה ח' מבית הספר 'רבין' במזכרת בתיה התארחו במרכז הקיימות של רוטרי כחלק מתוכנית העשרה בנושא איכות הסביבה

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק מועדון רוטרי מזכרת בתיה
צילום מתוך דף הפייסבוק מועדון רוטרי מזכרת בתיה

תלמידי כיתה ח' מבית הספר "רבין" במזכרת בתיה התארחו במרכז הקיימות והיד השנייה של מועדון רוטרי המקומי. הביקור נערך כחלק מתוכנית העשרה רחבה בנושא איכות הסביבה, אשר ממומנת על ידי מועדון רוטרי מזכרת בתיה.

במהלך הביקור, התלמידים, המשתתפים בתוכנית "ניצני רוטרי - מנהיגות לקיימות" בהנחייתה של המורה חגית ונוני, קיבלו הסבר מקיף על דרך פעולתו של המרכז. כמו כן, הם האזינו להרצאה קצרה בנושאי מיחזור, קיימות ואיכות הסביבה, ונחשפו לפעילותו של מועדון רוטרי במושבה.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


הרפתקה חייתית במזכרת בתיה: הצגת הילדים החדשה "שומרת גן החיות" בכיכובה של "זוהר לא הספקתי" תתקיים בשלישי 11.11

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי מפגשים מזכרת בתיה
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי מפגשים מזכרת בתיה

הצגת ילדים חדשה, "שומרת גן החיות", בכיכובה של "זוהר לא הספקתי", תתקיים במזכרת בתיה. ההצגה כוללת את מיטב שירי החיות האהובים, ביניהם "בוא אל החגיגה", "מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה", "פילפילון אפו ארוך", "השפן הקטן", "ברווזים ברווזים בואו הביתה" ועוד.

הקהל מוזמן להצטרף להרפתקה חייתית וצבעונית לכל המשפחה עם דמויות כמו ג'יג'י הג'ירף, פאר טווסי, פיני הפינגווין, אריה האריה, היפו היפופוטם וביזי הזברה.

ההצגה מיועדת לילדים בגילאי 3-7.

האירוע יתקיים ביום שלישי, ה-11.11, בשעה 17:30 בהיכל התרבות ע"ש אריה כספי במזכרת בתיה.

לרכישת כרטיסים ניתן להיכנס לקישור: https://tinyurl.com/mr4asjr7



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


אילן ירימי מברך על הישגי מערכת החינוך של קריית עקרון: נמשיך להשקיע בדור הבא של היישוב כולל קידום בניית התיכון החדש שיאפשר לנו להמשיך ולהוביל בהישגים גם בשנים הבאות

חנה קקיאשוילי

התמונה החינוכית בקריית עקרון: 84.8% זכאות לבגרות - זינוק של 30% בעשור

זכאות גבוהה משמעותית מהממוצע הארצי תיכון פלך ביישוב מוביל עם 98.1% זכאות לבגרות

משרד החינוך פרסם השבוע את נתוני הבגרויות לשנים תשפ״ג ותשפ"ד.

קריית עקרון ממשיכה במגמת הטיפוס באחוז הזכאות לבגרות, ותיכון פלך ביישוב ממשיך להוביל את טבלאות הדירוג הארציות.

נתוני משרד החינוך מגיעים על רקע ההשקעה המשמעותית במערכת החינוך העירונית, עם קידום תוכניות הבנייה של התיכון החדש ביישוב אותן מוביל ראש המועצה, אילן ירימי, וכן על רקע השקת שנת האוריינות, יוזמה חינוכית–קהילתית רחבת היקף שמטרתה לקדם תרבות קריאה ושפה בקרב ילדי ותושבי היישוב.

על פי נתוני התמונה החינוכית העדכניים,

84.8% מכלל התלמידות והתלמידים ביישוב זכאים לתעודת בגרות, נתון המשקף עלייה של 30% בזכאות בעשור האחרון. הישגי תלמידי היישוב גבוהים משמעותית מהממוצע הארצי של זכאות לתעודת בגרות, העומד על 76.6%.

גם הישגי תיכון פלך ביישוב גבוהים במיוחד, עם 98.1% זכאות לבגרות.


אילן ירימי, ראש מועצת קרית עקרון:


״בשנים האחרונות מערכת החינוך בעקרון נמצאת במגמת צמיחה מרשימה, ואני גאה מאוד בתלמידות ובתלמידים שלנו, בצוותי החינוך ובהורים התומכים שמאחוריהם.

נמשיך להשקיע בדור הבא של היישוב כולל קידום בניית התיכון החדש שיאפשר לנו להמשיך ולהוביל בהישגים גם בשנים הבאות.

מערכת חינוך מצוינת נבנית יום אחר יום, בזכות אנשי החינוך המסורים, ההורים, ובעיקר – התלמידות והתלמידים תושבי היישוב שמוכיחים שהשמיים הם לא הגבול.״


חבר המועצה תומר שוקר, מחזיק תיק החינוך:

״הנתונים המרשימים הללו הם תוצאה ישירה של העבודה המשותפת בין המועצה, אגף החינוך וההורים. אנחנו ממשיכים לפעול בנחישות להרחבת המעטפת החינוכית ולהמשך הגידול בנתוני הזכאות לבגרות גם בשנים הבאות״


אביבה וגנר, מנהלת אגף החינוך:

״אני גאה בצוותי החינוך המסורים שלנו ובתלמידים המצטיינים שמוכיחים מידי שנה את איכות מערכת החינוך בעקרון. השנה אנו משקיעים בתחום האוריינות, והנתונים מעידים על כך שאנחנו בדרך הנכונה להמשיך ולשפר את ההישגים ולתת מענה מיטבי לכל תלמיד ותלמידה ביישוב״



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה