הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

19 חברי המרכז התעסוקתי הרב נכותי בגדרה יעלו על מסלול הדוגמנות בתצוגת אופנה מיוחדת, בה יציגו את בגדי החלומות שלהם אותם עצבו תלמידות בית הספר לאופנה של קרן בן בסט בגדרה

במסגרת שיתוף הפעולה נפגשו חברי המרכז עם מעצבות בית הספר וספרו להם מהו בגד החלומות אותו הם רוצים שיעצבו. אירוע השיא יגיע בסוף חודש מאי בתצוגת האופנה החגיגית של חברי המרכז שיציגו את בגדם החדש.

חנה קקיאשוילי


המרכז התעסוקתי הרב נכותי בגדרה יוצא בפעילות מרגשת למען חבריו. מנהלת המרכז תמר גדז' החליטה כי היא רוצה לקיים פעילות מיוחדת שתעצים את בני המקום ותגרום להם להרגיש טוב עם עצמם. כדי להוציא לפועל את התוכנית היא פנתה אל קרן בן בסט מנהלת בית הספר לאופנה " יסודות האופנה" בגדרה שהסכימה ישר לשתף פעולה ולהירתם לפעילות ובסוף החודש יתקיים אירוע השיא של תצוגת האופנה המשותפת.

במסגרת שיתוף הפעולה חברי המרכז התעסוקתי הרב נכותי נפגשו עם תלמידות בית הספר לאופנה וספרו להם מהו בגד החלומות שלהם- חלקם בקשו לעצב, חולצה, ג'קט ואפילו אחת מחברות המרכז בקשה שמלה של אריאל מבת הים הקטנה. בימים אלו מתכונן המקום לאירוע החגיגי והמיוחד שיערך בסוף החודש. תצוגת האופנה תהיה בהשתתפות 19 חברי המרכז שיציגו את בגד החלומות שלהם, אותו עצבו תלמידותיה של קרן בן בסט.


מנהלת המרכז תמר מספרת כי היא וחברי המרכז מאוד נרגשים לקראת האירוע החגיגי והמיוחד, ולקראת ההכנות הייתה היענות של הקהילה בעזרה להוצאת האירוע לפועל עם D.J. שהתנדב לתקלט באירוע, ומעצב שיער שיכין את החברים לתצוגה.

תמר פונה אל מעצבי שיער/ ספרים ומאפרות שמעוניינים להתנדב ולעזור בתצוגת האופנה מוזמנים לפנות בטלפון 054-6418837

האירוע עתיד להתקיים ביום שישי 31.5 החל משעה 12:00 במרכז התעסוקתי הרב נכותי בגדרה הנמצא ברחוב ירוחם 1

על המרכז התעסוקתי הרב נכותי:

המרכז נותן מענה תעסוקתי לאנשים עם מוגבלות וצרכים מיוחדים מעל גיל 21 . כל אדם אשר מגיע אל המקום מקבל תוכנית שיקום אישית על פי יכולותיו במטרה שבעתיד הוא ישתלב בשוק העבודה. בנוסף נערכות בו פעילויות העשרה רבות על מנת לעזור , לחזק ולהעצים את חבריו גם מבחינה רגשית. יש לציין כי גם קהילת גדרה פעילה מאוד במקום אליו מגיעים מתנדבים רבים.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה