הנהגת ההורים הארצית הודיעה כי בכוונתה לפנות לבית המשפט כנגד משרדי האוצר והחינוך במטרה לסיים את המשבר עם ארגון המורים העל יסודי
"משרד האוצר ומשרד החינוך צריכים להתחיל להתנהג כמבוגר אחראי ולהגיע לפתרון של הסכסוך מול המורים כדי להפסיק לגרור את ילדינו לתוך מאבק שהם לא צד לו", נכתב בהודעת הנהגת ההורים.

הנהגת ההורים הארצית הודיעה כי כי היא מתכוונת לפנות לבית המשפט על מנת לסיים את הסחבת בניהול המשבר עם ארגן המורים העל יסודי. אמש סערו הרוחות לאחר שהתגלה כי לחלק מהתלמידים/ות נתנו ציוני הבגרות ולחלקם לא. בהודעה שיצאה מטעם הנהגת ההורים נכתב כי בכוונתה לפנות לבית המשפט כנגד משרד החינוך והאוצר במטרה לסיים את המשבר. לטענת ההורים יש לעצור את הפגיעה בתלמידים ובעיקר במסיימי יב ולפרסם את הציונים שלהם בדחיפות עוד לפני מועדי ב' של הבחינות.
"אם המדינה לא יודעת להשתלט על האירוע, ולהפסיק את הפגיעה בזכויות הבסיסיות של התלמידים וזכותם לחינוך ולשוויון, אזי ראוי שבית המשפט ינחה אותם לעשות כך.
תלמידי ישראל הפכו בני ערובה בקרב הורדות ידיים בין המורים לבין הממשלה ולשר החינוך לא אכפת. ההתעללות בבני הנוער שעברו כל כך הרבה בשנים האחרונות, חייבת להיפסק באופן מידי. לא מספיק כל מה שהם עברו, עכשיו גם פוגעים בעתיד שלהם?", נכתב בהודעה.
הודעת הנהגת ההורים הארצית
ממשיכים הלאה! נעשה כל דבר אפשרי כדי לעצור את הפגיעה בילדנו!
הפגיעה החמורה בתלמידי החטיבות העליונות ובעיקר בבוגרות ובוגרי י"ב שסיימו 12 שנות לימוד ועוד רגע מתגייסים לשרת את המדינה, חייבת להיעצר מיד!
מרכז השלטון המקומי, והנהגת ההורים הארצית יעתרו לערכאות משפטיות כנגד משרדי החינוך והאוצר במטרה לסיים את הסחבת הבלתי נגמרת של כלל הגורמים.
שר החינוך חייב לנקוט פעולה מיידית ולהורות על הזנת הציונים לתלמידים בדחיפות, לפני מועדי ב' של בחינות הבגרות!
אם המדינה לא יודעת להשתלט על האירוע, ולהפסיק את הפגיעה בזכויות הבסיסיות של התלמידים וזכותם לחינוך ולשוויון, אזי ראוי שבית המשפט ינחה אותם לעשות כך.
תלמידי ישראל הפכו בני ערובה בקרב הורדות ידיים בין המורים לבין הממשלה ולשר החינוך לא אכפת. ההתעללות בבני הנוער שעברו כל כך הרבה בשנים האחרונות, חייבת להיפסק באופן מידי. לא מספיק כל מה שהם עברו, עכשיו גם פוגעים בעתיד שלהם?
משרד החינוך הוא האחראי על חינוך התלמידים במדינת ישראל ולכן הוא זה שצריך להשתלט על האירוע ולהגיע לפתרון דחוף לטובת תלמידי ישראל.
משרד האוצר ומשרד החינוך צריכים להתחיל להתנהג כמבוגר אחראי ולהגיע לפתרון של הסכסוך מול המורים כדי להפסיק לגרור את ילדינו לתוך מאבק שהם לא צד לו.
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחהגיע הזמן... כל שנה אותו סיפור, ממש מתנהגים כפושעים, מנצלים את ה"כוח" שלהם.12.07.24 09:00 תגובה
- אורחהגיע הזמן שישימו סוף לזלזול והתעללות בדורות של תלמידים.12.07.24 09:08 תגובה
- אורחקורונה, מלחמות, הדור הזה עבר הרבה... למה להיתעלל בו עוד? תנו לסיים לימודים בכבוד. משרד "חינוך" תתחילו לחשוב כמחנכים, זה הדרך שאתם רוצים לחנך את הדור הבא, להשיג דברים בכוח?12.07.24 09:22 תגובה
- אורחביום ו נודע כי אלפי מורים בכל רחבי הארץ הזינו ציונים לטובת התלמידים. נס כזה לא קרה בבית ספר דה שליט. מנהל ומורים ערלי לב.הארגון וראשו שלא זוכר מתי היה מורה שולטים12.07.24 10:55 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: