הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אגודת הכדוריד א.כ. נס ציונה וקבוצת 'נס-הורים' משיקות פעילות ספורטיבית משותפת וחינמית לנוער עם צרכים מיוחדים באזור רחובות -נס ציונה - ראשון לציון והסביבה

חנה קקיאשוילי

אגודת הכדוריד א.כ. נס־ציונה, בשיתוף קבוצת 'נס-הורים', יוצאת ביוזמה חדשה ומזמינה נערים ונערות עם צרכים מיוחדים (בני 12–18) להצטרף לפעילות ספורטיבית משותפת ומהנה, יחד עם הנוער של קבוצת הכדוריד. הפעילות מיועדת לתושבי נס ציונה, ראשון לציון, רחובות והאזור.

במסגרת המפגשים, המשתתפים יחוו משחקי תנועה וכדור המותאמים לכולם, תוך דגש על אנרגיה טובה, שיתוף פעולה וחיבור חברתי. המארגנים מציינים כי אין צורך בניסיון קודם וכי הפעילות אינה מוגבלת לכדוריד בלבד, אלא כוללת מגוון משחקים באווירה תומכת ומקבלת.

המפגשים יתקיימו אחת לסוף חודש וההשתתפות בהם הינה ללא תשלום. את הפעילות יובילו מאמנים בעלי ניסיון רב בעבודה עם בני ובנות נוער על הרצף, אשר ערוכים להתמודד עם מגבלות שונות ולבצע התאמות לשילוב מיטבי של כל משתתף ומשתתפת.

להרשמה לפעילות ניתן למלא את טופס ההרשמה המקוון.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה