פיקוד העורף! חזרה מלאה לשגרה

להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחתודה לאל אין כמו שיגרה נעימה. תודה רבהעל כל מה שאתם עושים. שיהיו בשורות טובות לכולנו אמן24.06.25 20:27 תגובה
- אורחעדנה כהן ובני משפחתי. שוב תודה רבה.24.06.25 20:28 תגובה

עיריית ראשון לציון: מחר יש לימודים! ההסעות יחודשו ביום חמישי

ראש העירייה, רז קינסטליך, הודיע כי הנחה את מנהל החינוך בעירייה והחברה העירונית, האחראית על המעונות והצהרונים, להיערך לפתיחת מערכת החינוך מחר, יום רביעי, 25 ביוני 2025.
ההחלטה התקבלה לאחר שיחה שקיים ראש העירייה עם אלוף פיקוד העורף, רפי מילוא, אשר עדכן אותו כי מפת ההתגוננות של פיקוד העורף עוברת מאדום לירוק (שגרה). לדברי ראש העירייה, אם לא תהיינה התפתחויות מהותיות עד מחר והפסקת האש אכן תישאר יציבה, הוא אינו רואה סיבה להמשיך ולהשאיר את ההורים והילדים בבית.
ראש העירייה ציין כי ברצונו לאפשר לילדים ולילדות לסיים את השנה כראוי, ולהיפרד מהחברים ומאנשי החינוך שליוו אותם לאורך השנה.
עוד נמסר כי משעות הבוקר, צוותי הניקיון של מנהל איכות הסביבה ושפ״ע נכנסו לכל מוסדות החינוך, ששימשו גם כמרחבים מוגנים, על מנת להכין, לנקות ולהיערך לקבלה מסודרת של הילדים.
לפיכך, החל ממחר בבוקר (רביעי, 25.6.25), מערכת החינוך בעיר תיפתח כרגיל. הפתיחה כוללת מעונות, גנים ובתי ספר יסודיים (חטיבות הביניים והתיכונים כבר סיימו את שנת הלימודים), וכן את מסגרות החינוך המיוחד והצהרונים למי שרשום אליהם. ראש העירייה הדגיש כי בכל מוסדות החינוך ישנו מרחב מוגן בצמוד.
עם זאת, הודגש כי בשל העובדה שמדובר עדיין בימים רגישים, שירותי ההסעות לא יפעלו מחר (רביעי) ויחודשו רק ביום חמישי. משמעות הדבר היא שכל הורה שילדו משתמש בשירותי ההסעה, יידרש לדאוג להסעה עצמאית למסגרות החינוך מחר.
באשר להזנה, נמסר כי העירייה תדאג להזנה בצהריים. ההורים מתבקשים לשלוח מחר את הילדים עם ארוחת בוקר (כריכים ומים, וכל גן בהתאם להנחיות לגבי ילדים עם אלרגיות בגן).
ראש העירייה ציין כי הורים שיבחרו לא לשלוח את ילדיהם למסגרות החינוך יזכו להבנה, ולא יירשמו חיסורים.
ראש העירייה חזר והדגיש כי כל החלטה תילקח בכפוף להתפתחויות, וכי בטיחות הילדים היא מעל הכל. אם המצב יישאר רגוע, מערכת החינוך תפעל כרגיל. עם זאת, אם חלילה יחול שינוי במהלך הלילה ויהיו אזעקות או שיגורים, יימסר עדכון בבוקר על כך שמערכת החינוך לא תיפתח.
ראש העירייה הבטיח להמשיך ולעדכן את התושבים בכל התפתחות.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
כותר ראשון בראשון לציון משיקים סדרת הרצאות מקוונות 'הרצאות מהכורסא': ההרצאה הראשונה עם ריקי גל זמינה לצפייה החל מהיום 24/6/25 למשך שבוע

רשת "כותר ראשון", המפעילה את הספריות בראשון לציון, מזמינה את הציבור הרחב לצפות בסדרת הרצאות מקוונות חדשה תחת השם "הרצאות מהכורסא".
הסדרה נפתחת היום, 24 ביוני 2025, ותשדר למשך שבוע ימים את ההרצאה הראשונה: "כיתת אמן עם ריקי גל - איך לגשת לשיר? ניתוח שירים וביצועם".
הצפייה בהרצאות אינה דורשת שם משתמש או סיסמה. כל שנדרש הוא ללחוץ על כפתור ה-PLAY בהרצאה הרצויה. ניתן לצפות בהרצאה באמצעות הקישור הבא: https://lecturesonline.co.il/kotar-rishon-library/.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
עיריית ראשון לציון תבקש עלייה בשיעור הארנונה לשנת 2026 כחלק ממימון מס המטרו שחל על הרשויות המקומיות זאת במקביל לבקשת הקלות ארנונה למבנים שיוסיפו ממ"ד/מעלית ומתקני אנרגיה (לוחות סולאריים)

עיריית ראשון לציון עתידה להעביר בקשה להעלאת תעריף הארנונה למגורים בשנת 2026 כחלק מימון מס המטרו שיחול על הרשויות המקומיות. על פי חוק, הרשויות המקומיות אמורות להעביר למשרד הפנים עד חודש יולי את הבקשות להפחתה/העלאת הארנונה לשנה הקרובה ועל כן עליה לאשר את צו הארנונה. יש לציין כי ראשי הרשויות פנו אל משרד הפנים בבקשה לדחות את נושא אישורי צו הארנונה וקיום הישיבות בנושא אך נענו לשלילה.
על פי התכנון מבקשת העירייה להעלות את הארנונה למגורים ב3.5% זאת בנוסף לשיעור העדכון האוטומטי שעומד על 1.626%. כלומר עליית הארנונה הכוללת לשנת 2026 עתידה לעמוד על 5.126%.
הסיבה לבקשה היא מס המטרו אותו אמורות הרשויות המקומיות (שבשטחן יעבור המטרו) לשלם למדינה. בהתאם להסכם שנחתם עם העירייה במשך 13 השנים הקרובות עתידה העירייה לשלם למדינה כל שנה 27.5 מיליון ש"ח.
בנוסף על כך מבקשת העירייה לבצע הפחתות של הארנונה לבניינים:
הפחתת ארנונה למשך 4 שנים לבניינים שמוסיפים ממ"ד
הפחתת ארנונה למשך שנתיים לבניין בעל 4 קומות ומעלה שמתקין מעלית
הפחתת ארנונה לבניינים שיתקינו מתקן פוטו וולטאיו/או אגירת אנרגיה
הפחתת ארנונה לשנה לבניין שעובר חיזוק (תמ"א 38)
הסבר על הטייס האוטומטי
מידי שנה משרד הפנים קובע לעיריות את שיעור העלייה האוטומטי של הארנונה. העיריות לא יכולות להשפיע על החלטת משרד הפנים והן חייבות לקבל את העלאה. אך, עירייה רשאית לבקש ממשרד הפנים העלאה או הורדה של ארנונה בסיווגים שונים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחנגמרה המלחמה תתחילו לחגוג עלינו היה צפוי24.06.25 17:13 תגובה
- אורחנגמרה המלחמה תתחילו לחגוג עלינו היה צפוי24.06.25 17:13 תגובה
- אורחחוצפה לסחוט את התושבים שוב24.06.25 17:27 תגובה
- אורחאלופים בלגבות מיסים ! לדעתי, אפשר לצמצם את כמות "עובדי" העירייה ,, לפחות ב 30 אחוז !!24.06.25 18:09 תגובה
- אורחכן הרי ראש העיר הנכבד החליט לממן מכספי הציבור את הארכת קו הרכבת הקלה במקום לדפוק על השולחן של משרד האוצר והתחבורה שיתקצבו פרוייקט לאומי. טוב נו בובה על חוט וחוסר יכולת ניהול24.06.25 18:14 תגובה
- אורחאפשר רק לחלום שקינסטליך יבקש הפחתת ארנונה.לאן נגיע בצורה כזו?24.06.25 19:11 תגובה
- אורחלא מספיק אנשים לא עבדו היינו במלחמה ועוד נמצאים במלחמה לא מספיק הכסף מהארנונה של היום ומכל הדוחות שעושים כל יום עוד לקחת מהאזרחים24.06.25 19:38 תגובה
- אורחשום עלייה לא מזמן העלו ארנונה הכנסת הרכבת הקלה לא תהיה על חשבוננו. הארנונה הכי גבוהה היא בראשל"צ. חוצפה!24.06.25 20:35 תגובה
- אורחפשוט בושה תשלום על חניה עכשיו ארנונה לא בוחרת בו יותר24.06.25 21:01 תגובה
- אורחמה אתה מעלה את הארנונה גם כך האנשים לא גומרים את החודש צמצם בתפקידים במנגנון של העיריה הפרויקט הזה יהיה בור בלי תחתית כמו כל הפרויקטים הלאומים.24.06.25 21:03 תגובה
- אורחאיכססססססססס להקיא עליכם24.06.25 21:27 תגובה
- אורחקחו בחזרה תקציבי ענק שייעדתם למגזר החרדי לבניית מקוואות מיותרות, מדרשיות וכוללים ועוד ועוד. אל תדברו אפילו, הס מלהזכיר עליית ארנונה.24.06.25 22:12 תגובה
- אורחקינסטליך אתה ראש עיר לא ראש מאפיה ארנונה יקרה תכביד על האוכלוסיה המוחלשת תדאג להוריד את הפוסט המטריד תודה24.06.25 22:17 תגובה
- אורחממש לא מוצדק להכביד את נטל המס על התושבים. חבל שהבחירות לא בפתח. בכל מקרה נשמח להחליף את ראש העיר.24.06.25 23:16 תגובה
- אורחבושה וחרפה, ראש העיר מול המצלמות אומר שהוא דואג לתושבים, ולאחר המצלמות הולכות הוא דופק את התושבים..! בושה וחרפה, גם כך האחרונה יקרה מאוד בראשון..!! אז למה להיות גרידי ע"ח התושבים?!25.06.25 00:44 תגובה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: