למכירה בראשון לציון: דירת 3 חדרים משופצת בשכונת מישור הנוף עם מרפסת וחניה בטאבו ליד רכבת ראשונים. במחיר 1,920,000 ש"ח. לפרטים: 073-857-3047

מוצעת למכירה דירת 3 חדרים ברחוב יונה צבי פיינשטיין בשכונת מישור הנוף בראשון לציון. הדירה משתרעת על פני שטח של 75 מ"ר וכוללת מרפסת שמש בשטח של כ-5 מ"ר.
הנכס ממוקם בקומה הראשונה מתוך שבע קומות בבניין הכולל מעלית, ולדירה צמודה חניה בטאבו. הדירה עברה שדרוגים הכוללים שיפוץ של האמבטיה והשירותים (כולל החלפת אינסטלציה), התקנת מזגנים חדשים בכל החדרים, וריצוף פרקט בשני חדרי שינה. כמו כן, מותקנים סורגים בחלונות.
הדירה ממוקמת במיקום אסטרטגי בצמוד לתחנת הרכבת עזריאלי ראשונים, ומציעה יציאה נוחה לכבישים ראשיים. במחיר המכירה נכללים ארון קיר בחדר השינה והמזגנים.
המחיר המבוקש לנכס הוא 1,920,000 ש"ח.
לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר בטלפון: 073-857-3047







להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מבט אל היקום: ערב חלל מיוחד בראשון לציון עם הרצאה ותצפיות כוכבים יתקיים ביום ראשון 25.1 במרכז שוורץ/ רייסמן לחינוך מדעי

מרכז שוורץ/רייסמן לחינוך מדעי בראשון לציון יקיים ערב מיוחד במסגרת שבוע החלל הישראלי, תחת הכותרת "Eyes on the Universe". האירוע, שייערך לרגל פתיחת התערוכה הנושאת את אותו השם, ישלב מדע עדכני, טכנולוגיה פורצת דרך והתבוננות מודרכת בשמי הלילה.
במסגרת הערב תתקיים הרצאה של ד"ר דוד פולישוק, מנהל מצפה הכוכבים של מכון ויצמן למדע, שתעסוק בתגליות טלסקופ החלל ג'יימס ווב (James Webb) והאופן שבו הן משנות את הבנת היקום. כמו כן, ייערך סיור מודרך בתערוכה של המוזיאון האמריקאי להיסטוריה של הטבע (American Museum of Natural History) ותתקיימנה תצפיות טלסקופים מודרכות על שמי הלילה מגג המרכז.
האירוע יתקיים ביום ראשון, ה-25 בינואר 2026, בין השעות 19:30 ל-21:00, ברחוב תמר אבן 3, ראשון לציון. הפעילות מיועדת לקהל בוגר ולבני נוער מתעניינים, ומועברת בשפה נגישה ללא צורך בידע מוקדם.
המקום נגיש באופן מלא ואין צורך בהרשמה מראש. לשאלות ופרטים נוספים ניתן לפנות לכתובת המייל: Avital.Talmon@wise.org.il.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

הצעת חוק לשיקום נזקי מלחמה באמצעות התחדשות עירונית: קיצור הליכים ואפשרות למכירת הדירה ליזם

ועדת הפנים והסביבה של הכנסת דנה בהצעת חוק חדשה לשיקום נזקי מלחמה בדרך של התחדשות עירונית. החוק נועד לקצר משמעותית את תהליך השיקום, ולהעמיד אותו על כחמש שנים במקום תשע שנים כפי שהיה נהוג עד כה.
החידוש המרכזי בהצעה הוא אופציית ה-"Buy Out". דיירים שדירתם ניזוקה ולא ירצו להמתין לקבלת דירת התמורה בפרויקט ההתחדשות העירונית, יוכלו למכור את דירתם ליזם. התמורה תהיה שוות ערך לדירה חדשה באותו שטח.
על פי ההצעה, גובה הפיצוי ייקבע בהתאם להערכה שמאית, כאשר סכום ה-Buy Out מוערך כגבוה ב-30% מערך הדירה לפני קרות הנזק. החוק מציע לוחות זמנים מהירים: בתוך 45 יום ממועד נפילת הטיל ייקבעו גבולות התוכנית והיקפה, ובתוך 30 יום נוספים יערוך השמאי הממשלתי שומות פרטניות לכל דירה.
ארבל אלטשולר, סמנכ"ל הרשות הממשלתית להתחדשות עירונית, התייחס להצעה ואמר: "לצד זירוז ההליך התכנוני הנדרש להתחדשות, נקבע הסדר קנייני לקיצור שלב ההתקשרויות. החידוש הגדול הוא בחלופת היציאה הניתנת לבעלי הדירות - המאפשרת להם לקבל את שווי דירתם כחדשה, באופן שיאפשר להם לרכוש דירה אחרת בלא צורך להמתין להשלמת הפרויקט".
החוק מציע לראשונה תפיסה מערכתית לשיקום נזקי מלחמה בשטח עירוני, ומותיר את הבחירה בידי הדיירים: להתקשר בעסקת התחדשות עירונית ולקבל דירה חדשה במקום המקורית, או למכור את הזכויות ולקבל סכום לרכישת דירה במקום אחר.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
הרצאה על האופנה של שושנה דמארי עם חוקרת האופנה לירז כהן מרדכי תתקיים ביום ראשון ב-18.1

מוזיאון ראשון לציון יקיים הרצאה מיוחדת תחת הכותרת "האופנה של שושנה", בהנחיית חוקרת האופנה לירז כהן מרדכי.
שושנה דמארי כבשה את הקהל לא רק בקולה הייחודי, אלא גם בנוכחות ויזואלית יוצאת דופן. ההרצאה תבחן את הדרכים בהן השתמשה דמארי באופנה כממד יצירתי נוסף, ותעמיק בבחירת הבגדים, הצבעים והסמלים התרבותיים ששילבה בהופעתה.
במהלך המפגש, ייחשף כיצד הפכה דמארי לאייקון אופנה הממשיך להשפיע על יוצרים ומעצבים עד היום.
האירוע יתקיים ביום ראשון, ה-18.1, בשעה 10:00 במוזיאון ראשון לציון.
לרכישת כרטיסים ופרטים נוספים: לחצו כאן
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.