הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

כחלק מעידוד החיסונים בקרב ילדים בני 5-11 ביום חמישי 9.12 תקיים עיריית רחובות שידור מיוחד להורים עם ד"ר יעל קוטר- דורון, מומחית ברפואת ילדים במכבי שתענה לשאלות ההורים

ניתן כבר להפנות שאלות בדף הפייסבוק של העירייה

מערכת האתר

בשבועיים האחרונים העניק משרד הבריאות אישור לחסן ילדים בגילאי 5-11 נגד נגיף הקורונה. כל קופות החולים בארץ החלו לבצע את החיסונים והורים רבים מתלבטים האם לחסן את ילדיהם. כדי לסייע להורים ולענות על שאלותיהם - יזמה עיריית רחובות שיחה מקוונת עם ד"ר יעל קוטר- דורון, מומחית ברפואת ילדים במכבי שירותי בריאות.

בשיחה המקוונת תסביר ד"ר קוטר-דורון על החיסון ותחלואה בקרב ילדים. השיחה תועבר בשידור חי ביום חמישי הקרוב (9.12) בשעה 20:00 בערב באמצעות העמוד הפייסבוק של עיריית רחובות.

ההורים שיש להם שאלות והתלבטויות מוזמנים כבר עכשיו לשאול את ד"ר קוטר-דורון באמצעות פוסט מקדים שעלה לאתר העירייה בלינק>> https://bit.ly/31vIiOm


הורים המעוניינים לשמור על דיסקרטיות ולשאול את השאלה באופן פרטי מוזמנים לשלוח את שאלותיהם לעמוד הפייסבוק/אינסטגרם של עיריית רחובות וד"ר קוטר-דורון תיתן עליהן מענה בשידור החי ביום חמישי הקרוב בשעה 20:00.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה