הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בעקבות טעות בזיהוי הותקפו שני טכנאים על ידי עבריין ושומר ראשו ברחובות

העבריין שניצל לאחרונה מניסיון חיסול חשד כי שניים הגיעו לחסלו על ידי אחד מיריביו. לאחר שלא קיבל מהם תשובות שהשביעו את רצונו החל לתקוף אותם ואת רכבם

חנה קקיאשוילי

שני טכנאי מזגנים הותקפו ברחובות לאחר שחלה טעות בזיהוי.

האירוע החל כאשר אחד מהעבריינים באזור (שעבר לאחרונה ניסיון חיסול וניצל) הסתובב ברחובות העיר יחד עם שומר ראשו. במהלך הסיבוב הם הבחינו בשני הטכנאים שהתקרבו ואליהם ומיד עלה להם החשש כי הם הגיעו לחסלו בשליחות של אחד מיריביו.

הם החלו לתשאל את השניים על מעשיהם וכשלא היו מרוצים מתשובותיהם הם החלו לתקוף את הטכנאים וגרמו לחבלות בכל גופם. לאחר מכן השניים החלו להשחית את רכב הטכנאים בפטיש. אל המקום הוזעקו שוטרי תחנת רחובות לאחר שהגיעה אליהם קריאה על האירוע. שני החשודים החלו לתקוף גם אותם ולבסוף נעצרו על ידי השוטרים, שאחד מהם נפצע באופן קל.

בית המשפט האריך את מעצרם בשלושה ימים.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה