פקחי חולון קנסו ב 730 ש"ח אדם שנתפס זורק פסולת בניין לתוך מכולת אשפה ברחוב המרכבה
עיריית חולון מדגישה לתושבים כי על פי חוק העזר העירוני, חל איסור על השלכת פסולת בניין על כל סוגיה לכלי אצירה עירוניים כולל מכולות.

השבוע במהלך סיור של מפקח מאגף הפיקוח והשיטור העירוני, בחולון, התגלה לעיניהם אדם אשר החליט להשליך פסולת בניין למכולה של אשפה עירונית ברחוב המרכבה. הפקחים מיד נגשו אל התאדם וקנסו אותו בסכום של 730 ש"ח על השלכת פסולת הבניין.
עיריית חולון מדגישה לתושבים כי על פי חוק העזר העירוני, חל איסור על השלכת פסולת בניין על כל סוגיה לכלי אצירה עירוניים כולל מכולות. פינוי פסולת בניין הוא באחריות התושב או הקבלן המבצע ומפונה למקום פרטי הנותן שירותים של פינוי והטמנת פסולת.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.