הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

העירייה בוחנת העברת כל בתי הספר התיכוניים ביבנה ל - 5 ימי לימוד

מערכת האתר

עיריית יבנה ביצעה עבודת מטה משמעותית להרחבת תוכניות המצוינות בחינוך העל-יסודי ובחנו את האפשרות למעבר לחמישה ימי לימוד בשבוע. בנוסף, התקיים דיאלוג עם הנהגת ההורים על נושאים מהותיים להורים ולתלמידים, מתוך שותפות אמיתית וראייה לעתיד טוב יותר.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • בהנהגה ופעם ראשונה ששומע על כך,האם הדברים וההחלטות מתקבלות באמת על ידיי הגורמים המתאימים לכך או כמו כל דבר שקורא לאחרונה בעיר שהם רוצים קודם לבדוק ברשתות החברתיות מה תהיה תגובת הציבור ובהתאם לכך הם באמת יקבלו החלטות.
    04.01.25 18:43 תגובה
  • ממש לא רעיון טוב, סתם להרוס לילדים סדר יום, הם יפספסו לימודים שיכולים לעזור להם להתקדם וגם סדר יום
    04.01.25 18:49 תגובה
  • זה רעיון נהדר ביותר, יום שישי הוא גם ככה יום מאוד קצר, ישנן תלמידים שמסיימים בשעות מאוד מאוחרות.. גם התלמידים באים בראש של ״לסיים את היום הזה וללכת הביתה״, אני בספק שהיום הזה באמת הכרחי לתלמידים.
    04.01.25 19:11 תגובה