הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עצרת יום הזיכרון הממלכתית תשפ"ה ביבנה: אלפי תושבים התכנסו באמפי פארק לזכר חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית יבנה
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית יבנה

עצרת יום הזיכרון הממלכתית לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה לשנת תשפ"ה נערכה באמפי פארק ביבנה. אלפי תושבים, משפחות שכולות, חברי מועצה, חיילים, חברי תנועות נוער ותושבי העיר התכנסו לזכור, לכבד ולהוקיר את הנופלים.

הטקס כלל רגעים של זיכרון, מוזיקה, קריאה ושירה, בהשתתפות בני משפחות שכולות שסיפרו את סיפוריהם האישיים.

ראש העיר, רועי גבאי, נשא דברים בטקס ואמר: "המשפחות – הן זוכרות בכל יום, לא רק ביום הזכרון. בואו נצא מהיום הזה עם החלטה – להיות טובים יותר האחד לשני. סובלניים, קשובים, מכילים. נבטיח כי מותם של חללי מערכות ישראל לא היה לשווא – לא כקלישאה, אלא בעומקם של הדברים".

הטקס נחתם בשירת "התקווה" ובהופעה של להקת "כנסיית השכל" במסגרת ערב שירי לוחמים. בטקס השתתפו גם תזמורת הקונסרבטוריון העירוני יבנה, מקהלת בית ספר בן גוריון יבנה, אנסמבל קרית החינוך ע"ש גינסבורג, ספורטאי מחלקת הספורט יבנה וחניכי התאטרון הקהילתי.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה