אירוע שיא בחשיבה מחשובית ביבנה: כיתה ג2 מבית הספר 'מעיין' הציגה בקר אומנותי ומשחק חינוכי בנושא מנהיגות

במסגרת שבוע החינוך העירוני ביבנה, התקיים אירוע שיא בחשיבה מחשובית. באירוע השתתפה כיתה ג2 מבית הספר "מעיין" בעיר, בהובלת המחנכת מיכל כהן.
התלמידים הציגו תוצר יצירתי שכלל בקר אומנותי חיצוני למשחק, המדגיש ערכים של מנהיגות וייחודיות. בנוסף, פותח משחק חינוכי בתוכנת KODU, בו הדמות נדרשה להתקדם במרחב דיגיטלי ולאסוף תכונות של מנהיג ומילים מחזקות. כל שלב במשחק נועד לחזק את הבנת עקרונות המנהיגות ועבודת הצוות.
הפרויקט הדגים את סקרנותם, עבודתם המדויקת והיצירתית של התלמידים, ואת שיתוף הפעולה ביניהם, אשר הובילו ליצירת חוויה טכנולוגית בעלת משמעות ערכית. התלמידים הראו כיצד ניתן ליצור, לחלום ולהוביל באמצעות טכנולוגיה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה



מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.