הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מרכז צעירים יבנה מציג: סדנת תוכן לסושיאל בשילוב AI תיערך ביום ראשון, 17.8.25, ותעניק כלים מעשיים לכתיבה בעזרת בינה מלאכותית

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז צעירים יבנה
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז צעירים יבנה

מרכז צעירים יבנה יקיים סדנת היכרות מעשית עם בינה מלאכותית, המיועדת לכותבי תוכן לסושיאל מדיה. הסדנה, תחת הכותרת "סדנת תוכן לסושיאל בשילוב AI", מיועדת לכל מי שכותב פוסטים, מיילים ותכנים לרשתות החברתיות ומעוניין ללמוד כיצד להשתמש בבינה מלאכותית כדי לייעל את תהליכי החשיבה, הניסוח והיצירה.

במהלך הסדנה, המשתתפים ילמדו על הנושאים הבאים: מהי בינה מלאכותית ושילובה בכתיבה, עקרונות בסיסיים באבטחת מידע, היכרות עם כלי שפה מובילים כגון ChatGPT, Claude ו-Gemini, וכיצד לכתוב פרומפטים מדויקים להפקת תוכן איכותי. כמו כן, יתקיים תרגול מעשי בניסוחים, רעיונות, כותרות וטקסטים לפוסטים.

מהמרכז נמסר כי הסדנה קלה, ברורה ופרקטית, ואינה דורשת ידע קודם. היא מתאימה לכל מי שכותב תוכן ורוצה להפוך את הבינה המלאכותית לשותפה לדרך.

הסדנה תתקיים ביום ראשון, 17 באוגוסט 2025, בין השעות 18:00 ל-22:00 במרכז צעירים יבנה. עלות ההשתתפות מסובסדת ועומדת על 20 שקלים.

להרשמה לסדנה, ניתן להיכנס לקישור הבא: https://did.li/hLxx5



להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה