רוטרי יבנה פתח את שנת הפעילות החדשה באירוע מרגש בספרייה העירונית עם 120 חברים, ברכות מההנהגה הארצית והופעה של חבורת הזמר "רמות"

בפתיחת שנת הפעילות החדשה התכנסו השבוע 120 חברי מועדוני רוטרי מכל אזור השפלה והדרום מאשקלון ועד ראשון לציון, בכותר הספרייה העירונית ביבנה. זהו הכנס האזורי השלישי שמארח מועדון רוטרי יבנה, והאירוע זכה להצלחה מרשימה ולנוכחות של ההנהגה הארצית של הארגון.
הנגיד, פרופסור מוחמד וואתד, נשיא מכללת רמת גן, נשא דברים נרגשים על חיילי צה״ל והחטופים בעזה, ושיתף ביוזמות רוטרי לסיוע חברתי בעיצומה של המלחמה. נשיא מועדון יבנה, עוזי ערן, סקר את פועלו של המועדון לאורך 36 שנות פעילותו בעיר, והציג מיזם חדש לזכרה של חברת המועדון מלי ניב ז״ל פרויקט ״סופר נולד״ לפיתוח כישרון כתיבה בקרב בני נוער.
ציון דוד, מנהל הספרייה העירונית ומנהל אגף הביטחון בעירייה, דיבר על תרומת הספרייה למפעל ההנצחה לחללי העיר. שיאו של הערב נרשם בהופעה סוחפת של חבורת הזמר ״רמות״ מיבנה, בניצוחה של תמי אשל, שהציגה עיבודים ייחודיים לקלאסיקות בזמר העברי.
בסיום, איחל מועדון רוטרי יבנה לתושבי העיר ולכלל אזרחי ישראל שנה חדשה טובה, של שלום, נחמה ותקווה שנה שבה ישובו החטופים והעקורים לביתם, וכולנו נמצא כוח בבנייה ובעשייה למען הקהילה.


צילומים:אלי נמזר
להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.