מצוינות טכנולוגית וערכים: משלחת תלמידי אורט אורמת יבנה יצאה למסע ייחודי בגרמניה המשלב תעשייה מתקדמת וזיכרון השואה

משלחת תלמידים ותלמידות מבית הספר אורט אורמת ביבנה, בליווי המנהל רמי מיכאלה וצוות בית הספר, שוהה בימים אלה במסע ייחודי בגרמניה. היוזמה היא בהובלת מפעל אורמת ביבנה, המוגדר כשותף ותיק לחינוך בעיר.
המסע משלב בין שני עולמות: חשיפה לעולם התעשייה והטכנולוגיה המתקדמת בתערוכה בינלאומית בעיר אסן, ולצד זאת התייחדות עם זיכרון השואה בטקס מרגש שנערך בברגן־בלזן.
ראש עיריית יבנה, רועי גבאי, התייחס למשלחת וציין כי זוהי "תמונה מרגשת של החינוך ביבנה: מצוינות טכנולוגית לצד ערכים של זיכרון, זהות וקהילה".
גבאי הוסיף כי הוא גאה בתלמידים, בצוות החינוכי ובשותפות עם אורמת, המוכיחים לדבריו "שוב שיבנה היא עיר של חינוך איכותי, ערכי ומוביל ברמה הארצית".


להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.