ראש עיריית יבנה, רועי גבאי, קידם את פניו של פדוי השבי דוד קוניו ששב לביתו: "אלו הרגעים שמחזקים את כולנו ומזכירים כמה עם ישראל הוא חזק ומלא אמונה"

דוברות עיריית יבנה:
ראש עיריית יבנה, רועי גבאי: "אלו הרגעים שמחזקים את כולנו ומזכירים כמה עם ישראל הוא חזק ומלא אמונה"
ראש עיריית יבנה, רועי גבאי הגיע עם התושבים, ילד עם דגלי ישראל לכניסה לבית המשפחה בעיר וקידם בברכה את דוד קוניו שחזר סוףסוף לחיק משפחתו: "היה מרגש לראות ולפגוש את פדוי השבי, דוד קוניו, אחרי 738 ימים בשבי חמאס בעזה. דוד שב אל משפחתו האוהבת ביבנה- אל רעייתו הנפלאה שרון ואל בנותיו היקרות. הידיעה שדוד עטוף בין יקיריו היא בשורה מרגשת, עוצמתית ומחממת את הלב, אין דבר מרגש יותר. אלו הרגעים שמחזקים את כולנו ומזכירים כמה עם ישראל הוא חזק ומלא אמונה ומייחל לכולנו להיות מאוחדים גם בשגרה! נאחל לדוד ולמשפחתו ימים שקטים, טובים ומלאי אור, ונמשיך כולנו להתפלל ולייחל להשבתם של כל החטופים החללים לישראל. ושבו בנים לגבולם!".
צילומים:עמרם כהן
להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.