הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידת ביאליק לטבע מדעים ביבנה, רז נאמן אלה, זכתה במקום הראשון בתחרות הציורים הבית ספרית ותייצג את בית הספר בתחרות העירונית

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר ביאליק לטבע ולמדעים
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר ביאליק לטבע ולמדעים

אתמול התקיימה בבית הספר ביאליק לטבע ולמדעים ביבנה תחרות ציורים שנתית בנושא זהירות בדרכים. מטרת התחרות, המתקיימת מדי שנה, היא העלאת המודעות לשמירה על הביטחון והזהירות בכביש בקרב הולכי רגל, רוכבי דו-גלגלי ונהגים.

במהלך החודשיים האחרונים, עמלו התלמידים בשיעורי האמנות על יצירת מסרים משמעותיים והבעתם באמצעות הציור. מתוך כלל התלמידים שהגישו את יצירותיהם, העפילו לשלב הגמר הבית-ספרי עשרה תלמידים שהציגו את עבודותיהם.

בסיום התחרות הוכרזו הזוכים בשלושת המקומות הראשונים: למקום הראשון הגיעה התלמידה רז נאמן אלה, למקום השני הגיע יעקב לביא, ולמקום השלישי הגיע לוי מיכאל. הזוכה במקום הראשון, רז נאמן אלה, תייצג את בית הספר בקרוב בתחרות העירונית שתתקיים בין בתי הספר בעיר.

את הפרויקט הובילה רכזת זה"ב, אורטל חזן, בשיתוף עם עדאל שסייעה בעידוד התלמידים ובהכנת לוח התצוגה. הנהלת בית הספר הביעה גאווה בתלמידים על הדרך שעברו, החשיבה המעמיקה והיצירתיות שהפגינו.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה