הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

גאווה בבית הספר רמות ויצמן ביבנה: התלמיד נועם פורת זכה בתחרות הציורים של רוטרי בנושא בטיחות בדרכים ויעלה לשלב העירוני

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר רמות ויצמן יבנה
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר רמות ויצמן יבנה

בבית הספר רמות ויצמן ביבנה התקיימה היום תחרות ציורים כחלק מהתחרות הארצית של ארגון רוטרי בנושא בטיחות בדרכים. התלמידים והתלמידות בבית הספר השקיעו מחשבה ויצירה, והעבירו מסרים חשובים בנושא זה באמצעות האומנות.

בסיום התחרות הוכרז כי נועם פורת מכיתה ה׳3 נבחר כזוכה בתחרות הבית ספרית. פורת יעלה לייצג את בית הספר בשלב התחרות העירונית. צוות בית הספר הביע גאווה בכל המשתתפים על העבודות היפות, היצירתיות והמסרים הערכיים שהועברו בהן, ואיחל לנועם הצלחה רבה בהמשך הדרך.

מנהלת בית הספר, עדי בן משה, התייחסה לזכייה ולפעילות ואמרה: ״אני גאה בתלמידינו שמצליחים להביע ערכים חשובים דרך יצירה ואומנות. העשייה החינוכית סביב בטיחות בדרכים מחזקת את האחריות, המודעות והלב של כולנו, אני מאחלת הצלחה רבה לנועם״.

כמו כן, נמסרה תודה לרכזת זה״ב רעות חורש, למורה לאומנות תהילה ולארגון רוטרי על שיתוף הפעולה המשמעותי והערכי, שמטרתו להמשיך ולחנך לבטיחות, אחריות ויצירתיות.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה