גאווה למחלקת הנוער ביבנה: קבוצת הילדים לאומית של אליצור יבנה העפילה לטורניר ה-NBA ג׳וניור היוקרתי בישראל

גאווה גדולה נרשמה במחלקת הנוער של אליצור יבנה, כאשר קבוצת הילדים לאומית, בהובלת המאמן שחר אמון, העפילה לטורניר ה-NBA ג׳וניור בישראל. מדובר בהישג מרשים לקבוצה הצעירה, אשר הפגינה מחויבות ועבודה קשה לאורך כל העונה, תוך הצגת אופי, התמדה ואהבה למשחק על המגרש.
טורניר ה-NBA ג׳וניור הינו מסגרת ארצית ייחודית לילדים, המתקיימת בשיתוף ליגת ה-NBA ואיגוד הכדורסל. במסגרת הטורניר, הקבוצות משחקות בליגה תחרותית וחווייתית תוך שהן מייצגות קבוצות NBA אמיתיות. השחקנים נחשפים לכדורסל ברמה גבוהה לצד חינוך לערכים של עבודת צוות, משמעת וכבוד הדדי.
העפלה זו מצטרפת לשורת הצלחות של מחלקת הנוער בעונה הנוכחית. קבוצת הנוער של המועדון כבר הבטיחה את מקומה בפלייאוף ליגת העל, וקבוצת נערים ב׳ לאומית העפילה אף היא לפלייאוף העליון בליגה שלה.
המנהל המקצועי של המחלקה, שלומי כהן, התייחס להישג וציין: "זה רגע משמח מאוד עבורנו. אנחנו רואים את הדרך וההשקעה של השחקנים והמאמנים בכל שכבות הגיל, וההישגים האלו מוכיחים שהעבודה המקצועית והערכית במחלקה נושאת פרי. גאים בילדים ובשחר ומצפים להם חוויית משחק מיוחדת בטורניר".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.