הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מפקד מחוז המרכז במשטרה נפגש עם ראש העיר יבנה לחיזוק שיתוף הפעולה והצגת יעדי הביטחון

מערכת האתר

ניצב אמיר כהן, מפקד מחוז מרכז במשטרה, קיים ביום שלישי ביקור בעיר יבנה ובתחנת המשטרה ונפגש ראש העיר, רועי גבאי, לדיון מקצועי ומעמיק בנושאי ביטחון, אכיפה וסדר ציבורי.

בפגישה השתתפו סממ"ז מרכז, תנ"צ יעקב ברמן, ממ"ר שפלה, תנ"צ יעקב מור, מפקד תחנת משטרת יבנה, סנ"צ תמיר הלל, מ"מ וסגן ראש העיר, חיים מסינג, מנכ"ל העירייה, לוי איטח ומנהל אגף הביטחון והחירום, ציון דויד.

במהלך המפגש הוצגו בפני מפקד המחוז תכניות הפיתוח המשמעותיות של העיר, הקמת השכונות החדשות, אזורי תעסוקה ופיתוח תשתיות– והשלכותיהן על היערכות ביטחונית, תגבור נוכחות משטרתית והעמקת המענה המבצעי בשטח. בנוסף הוצגה העשייה בתחום הבטחון והחירום, כיתת הכוננות המשטרתית שהוקמה בעיר, יחידת החילוץ וההצלה, משמר העיר, יחידת הכוננות הרפואית ויחידת הרחפנים (בהקמה).

ניצב אמיר כהן הציג את יעדי המחוז בראייה רב-שנתית, בהם חיזוק תחושת הביטחון של התושבים, מאבק נחוש בפשיעה ובאלימות, הגברת האכיפה בעבירות תנועה והעמקת שיתופי הפעולה עם הרשויות המקומיות במרחב. דגש מיוחד ניתן להמשך חיזוק מודל השיטור העירוני, הפועל ביבנה בשיתוף פעולה הדוק בין המשטרה לעירייה ומהווה מכפיל כוח משמעותי בשמירה על הסדר הציבורי.

מפקד המחוז ציין כי "העיר יבנה נמצאת בתנופת פיתוח משמעותית והמשטרה מבצעת כל העת היערכות בהתאם. התרשמתי משיתוף הפעולה ההדוק של התחנה עם ראש העיר והנהלת העיר והם נדבך מרכזי ביכולת שלנו לתת מענה מקצועי, מהיר ואפקטיבי לאתגרים המשתנים".

ראש העיר הודה למפקד המחוז על הביקור ואמר כי "הביטחון האישי של תושבי יבנה עומד בראש סדר העדיפויות שלנו. אנו רואים במשטרת ישראל ובשיטור העירוני שותפים מלאים לעשייה היומיומית, הן בהתמודדות עם אתגרי השעה והן בהיערכות לעיר הצומחת. תודתי למפקד המחוז, לקצונה הבכירה במחוז ובמרחב וכמובן לשוטרות ולשוטרים על עשייה סביב השעון למען הבטחון. נמשיך לפעול יחד, בשיתוף פעולה מקצועי והדוק, למען שמירה על איכות החיים בעיר".

הצדדים סיכמו על המשך עבודה משותפת, חיזוק התיאום המקצועי והמבצעי בין התחנה לגורמי העירייה והעמקת הפעילות היזומה במרחב הציבורי ובאזורי התעסוקה, כחלק מהמאמץ לשמור על יבנה כעיר בטוחה, מתפתחת ומובילה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה