תלמידי ותלמידות שכבת י"א מקריית החינוך ע"ש גינסבורג ביבנה יצאו היום (שני) ללשכת הגיוס לביצוע הליך הצו הראשון, זאת במסגרת שיתוף פעולה בין מערכת החינוך לצה"ל.
עבור בני הנוער, מדובר ביום בעל משמעות רבה המהווה את הצעד הראשון במפגש עם המערכת הצבאית ורגע המציין את תחילתו של תהליך המיון והשיבוץ. במהלך היום עברו התלמידים את התחנות השונות, ביניהן מבחני דפ"ר (דירוג פסיכוטכני ראשוני), ראיון אישי ומבדק רפואי, כשהם מתמודדים עם האתגר בבגרות.
במהלך המפגש הראשוני עם צה"ל, הפגינו התלמידים רצינות, אחריות וסקרנות, לצד תחושת גאווה. מעיריית יבנה נמסר כי הם מאחלים לתלמידים ולתלמידות הצלחה רבה בהמשך הדרך המשמעותית העומדת בפניהם.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה