הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ערב של תנועה ושמחה: המרכז הקהילתי ביבנה מזמין את נשות העיר לסדנת מחול מזרחי ב-24 במרץ

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק רשת מרכזים קהילתיים יבנה
צילום מתוך דף הפייסבוק רשת מרכזים קהילתיים יבנה

נשות העיר יבנה מוזמנות לקחת פסק זמן משגרת היום-יום ולהשתתף בערב מיוחד של תנועה, שמחה ואנרגיה חיובית. ביום שלישי, ה-24 במרץ 2026, יתקיים במרכז רייך מפגש מחול מזרחי בהנחיית הילה אוליאל.


האירוע נועד להעניק למשתתפות הזדמנות להשתחרר, לרקוד ולמלא את הלב בשמחה באווירה נשית ומחברת, המלווה במוזיקה וקצב. ממארגני האירוע, רשת המרכזים הקהילתיים ועיריית יבנה, נמסר כי אין כל צורך בניסיון קודם כדי להשתתף וליהנות מהפעילות.


המפגש יחל בשעה 19:00 ויתקיים במרכז רייך, הממוקם ברחוב האמוראים 1 ביבנה. עלות ההשתתפות באירוע הינה מסובסדת ועומדת על 10 שקלים בלבד.


ההשתתפות מותנית בהרשמה מראש. ניתן להירשם ולרכוש כרטיסים באמצעות הקישור הבא: לחצו כאן למעבר לאתר ההרשמה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה