חוזרים לפרוח: תלמידי כיתה ו' בבית הספר האקולוגי מתעדים את התחדשות הטבע המקומית

תלמידי קהילת בית הספר האקולוגי ביבנה חזרו אל ספסל הלימודים עם מבט חדש, המאופיין בתקווה, צמיחה והתחדשות. בעונה הנוכחית, בצל הפריחה והתעוררות הטבע, יצאו תלמידי שכבת כיתות ו' להתבונן מחדש בסביבתם המוכרת.
במסגרת הפעילות, תיעדו התלמידים דרך עדשת המצלמה פרחים וצמחים מזוויות שונות ומיוחדות. מבית הספר נמסר כי הפעילות לא נועדה רק לשם צילום, אלא שימשה כדרך לבטא תהליך פנימי של חזרה, התחדשות וחיבור מחודש של התלמידים לעצמם, לסובבים אותם ולטבע.
כל תמונה שצולמה על ידי התלמידים מספרת בדרכה סיפור של תקווה, כוח והתחלה חדשה. צוות בית הספר הביע גאווה רבה בתלמידים על יכולתם למצוא ולראות את האור, במיוחד לאחר תקופה לא פשוטה ומאתגרת שעברו.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.