פרויקט עידוד ערכים בבית הספר הדמוקרטי ביבנה: התלמידים בישלו יחד "מרק של הצלחות" כהוקרה על הקשבה ושמירה על ציוד

בית הספר הדמוקרטי ביבנה קיים לאחרונה פעילות חינוכית ומגבשת תחת השם "מרק של הצלחות". מדובר בפרויקט המשמש כצ'ופר לתלמידי בית הספר, אשר נועד לעודד ולתגמל על ערכים של הקשבה, קיום שיח נעים ושמירה על ציוד המוסד החינוכי. הפעילות הייחודית נערכה בהובלתה של גלית.
במסגרת הפעילות המשותפת, התלמידים והצוות לקחו חלק פעיל בכל שלבי ההכנה – הם קילפו, חתכו, ערבבו ובישלו יחד מרק חם המורכב מתפוחי אדמה, סלק וכרישה. בבית הספר ציינו כי מעבר לארוחה המשביעה, הפעילות הניבה תוצר בעל "צבע אופטימי" שנועד להמחיש את התוצאות החיוביות והדברים הטובים שניתן ליצור כאשר עובדים יחד בשיתוף פעולה.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.