הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חיבור בין-דורי עמוק: תלמידי כיתה ו' מבית הספר "מעיין" ביבנה ערכו טקס ליום הזיכרון במרכז היום לקשיש בעיר

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בית הספר "מעיין" יבנה
צילום מתוך דף הפייסבוק בית הספר "מעיין" יבנה

תלמידי כיתה ו' מבית הספר "מעיין" ביבנה, יחד עם מחנכת הכיתה רויטל טננבוים, ערכו טקס מיוחד לרגל יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה. הטקס המרגש נערך במרכז היום לקשיש בעיר, לכבודם של האזרחים הוותיקים השוהים במקום.

אירוע בין-דורי זה מתקיים כחלק מפעילות חברתית מתמשכת, במסגרתה לאורך כל שנת הלימודים יוזמים תלמידי בית הספר פעילויות שונות בשיתוף עם מרכז היום לקשיש. הפעילות הענפה מתקיימת בין היתר במעורבות עיריית יבנה ומחוז מרכז של משרד החינוך.






להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה