הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עולם הבינה המלאכותית מגיע ליבנה: קורס יסודות למתחילים ייפתח ב-28 באפריל במרכז קהילתי נאות שז"ר

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי נאות שז"ר
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי נאות שז"ר

מרכז קהילתי נאות שז"ר ביבנה יוזם סדרת מפגשים מרתקת שמטרתה להקנות את יסודות הבינה המלאכותית (AI) לקהל הרחב. הקורס מיועד למתחילים בלבד, המעוניינים לעשות את צעדיהם הראשונים בעולם הטכנולוגי המתפתח ולהכיר את הכלים החדשניים.


הקורס יתפרס על פני שני מפגשים שיתקיימו בימי שלישי, בתאריכים 28 באפריל ו-5 במאי. הפעילות תתקיים בין השעות 11:00 ל-14:00 באולם המופעים של נאות שז"ר, הממוקם ברחוב הנשיאים 17.


העלות הכוללת עבור ההשתתפות בשני המפגשים עומדת על 40 שקלים למשתתף. מהמרכז הקהילתי מבהירים כי מספר המקומות בקורס מוגבל בהחלט, וקוראים למתעניינים להרשם על מנת להבטיח את השתתפותם.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה