הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי כיתה ב' בבית הספר "מעיין" ביבנה השתתפו לראשונה בתוכנית "טבחים צעירים"

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בית הספר "מעיין" יבנה
צילום מתוך דף הפייסבוק בית הספר "מעיין" יבנה

תלמידי כיתה ב'2 בבית הספר "מעיין" ביבנה התנסו היום (חמישי) לראשונה בתוכנית "טבחים צעירים", המשלבת פיתוח מיומנויות קריאה לצד חוויית בישול מעשית.


מטרת התוכנית היא לתרגל מיומנויות קריאה והבנת טקסט מפעיל, לצד עבודה לפי סדר פעולות. הלמידה מתבצעת דרך חוויה של בישול, תוך מתן עצמאות מרבית לילדים.


במסגרת הפעילות, התלמידים התחלקו לשלוש קבוצות, כאשר כל קבוצה הייתה אחראית על שלב אחר בהכנה. הילדים ביצעו את המטלות בעצמם, המטלות שכללו חיתוך ירקות, הכנת פסטה ורטבים, עריכת השולחן, וכן פינוי וניקוי לאחר מכן.


נוסף על כך, במהלך הפעילות למדו התלמידים על חשיבות ההיגיינה, כולל שטיפת ידיים בסבון תרם תחילת העבודה וניקיון משטחי העבודה לפני ואחרי השימוש. התלמידים תרגלו סבלנות עד שהמזון היה מוכן ועבדו יחד בשיתוף פעולה.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה