הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אליצור יבנה רשמה ניצחון 92:86 על מכבי חיפה בליגה הלאומית; ביום שישי תשחק במעלה אדומים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק אליצור יבנה כדורסל הדף הרשמי
צילום מתוך דף הפייסבוק אליצור יבנה כדורסל הדף הרשמי

קבוצת הכדורסל אליצור יבנה רשמה ביום שלישי בערב ניצחון של 92:86 על מכבי 'גיא נתן' חיפה. המשחק, שהתקיים בהיכל רלף במסגרת הפלייאוף התחתון של הליגה הלאומית, הוכרע לאחר שיבנה מחקה פיגור מוקדם והציגה יכולת טובה ברגעי ההכרעה.


הקבוצה של קובי חסון מצאה מצמה בפיגור לאורך מרבית שלבי המשחק, אך ברגעי ההכרעה מצאה יבנה את הדרך לנצח בזכות פעולות של אנטוניו דיי וסי ג'יי ווקר. בעקבות ההתמודדות, מכבי חיפה רושמת הפסד כפול ליבנה העונה. בנוסף, נפתח פער של ניצחון בין שתי הקבוצות, נתון המותיר את חיפה במצב בו אינה תלויה בעצמה בקרב על ההישארות בליגה.


בפתיחת המשחק הצטיינו ג'וש פרייס, קורן משה ואילון ששון, שהריצו את חיפה ליתרון של 30:17 בסיום הרבע הראשון. במהלך הרבע השני, יבנה הצליחה לצמצם את הפער, אך פעולות טובות של רזיאל חיון וג'וש פרייס קבעו יתרון 50:44 לזכות האורחים בהפסקת המחצית.


המחצית השנייה התאפיינה במשחק שקול. כחמש דקות לסיום, קלעה חיפה שלשה מרחוק באמצעות סנדי כהן, שקבעה יתרון 81:76 לאורחים. בשלב זה, התקפת מכבי חיפה נעצרה ולא רשמה סל שדה במשך יותר מארבע דקות. אליצור יבנה ניצלה מצב זה, יצאה לריצת 14:2, והבטיחה את הניצחון הביתי. ביום שישי תצא הקבוצה מיבנה למשחק חוץ במעלה אדומים.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה