לוח הדירות be106! למכירה דירת 4 חדרים בשכונת נאות שמיר ביבנה עם מרפסת 75 מ"ר. מחיר: 2,700,000 ש"ח. טלפון: 073-802-5238

מוצעת למכירה דירת 4 חדרים בשכונת נאות שמיר (השכונה הירוקה) שבעיר יבנה, ברחוב דליה רביקוביץ. הדירה שוכנת בקומה ה-4 מתוך בניין בן 9 קומות, ומוצעת במחיר של 2,700,000 ש"ח.
על פי המפרט, גודל הנכס צוין כ-127 מ"ר. כמו כן בפירוט נכתב כי הדירה כוללת 104 מ"ר בתוספת שתי מרפסות שמש בשטח 22 מ"ר (126 מ"ר יחד), וישנו אזכור למרפסת בשטח של 75 מ"ר ומרפסת נוספת של 5 מ"ר מחדר ההורים. הדירה כוללת שתי מקלחות וחדר ממ"ד.
בנוסף, הנכס מופעל עם מזגן עילי בכל חדר ובסלון, וכולל חניה קבועה מקורה תת-קרקעית ומחסן תת-קרקעי. הבניין כולל מעלית וקיימת נגישות במקום, ובדירה ישנו מטבח כשר. מיקום הנכס סמוך למרכז מסחרי, מוסדות חינוך וגני שעשועים.
ליצירת קשר עם ליאור: 073-802-5238
לפרטים נוספים על הנכס: לחצו כאן
ניתן לקבל לוואטסאפ כל דירה למכירה העולה בלוח הדירות be106
להלן לינק הצטרפות למחפשי דירות ביבנה
https://www.be106.net/whatsapp/realestate/104




להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.