הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי נבחרת אמירים בבית הספר האקולוגי ביבנה זכו במקום השני בעולם בתחרות בינלאומית וצוינו בטקס במעמד ראש העיר

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בית הספר האקולוגי יבנה
צילום מתוך דף הפייסבוק בית הספר האקולוגי יבנה

בטקס חגיגי שנערך בבית הספר האקולוגי ביבנה, הוענקו תעודות הוקרה לתלמידי נבחרת 'אמירים' על זכייתם במקום השני בעולם בתחרות בינלאומית, בזכות המצאתם הייחודית 'הצללת האצטרובל'.

הטקס התקיים במעמד ראש העיר, רועי גבאי, הורי התלמידים, צוותי החינוך ותלמידי השכבה. האירוע נפתח בדברי ברכה של מנהלת בית הספר ושל ראש העיר, ששיבחו את היצירתיות, הסקרנות והמצוינות של התלמידים. הקבוצה פעלה בהנחייתו של רכז האקולוגיה והקיימות, גל אלדר.

במהלך האירוע הוקרן סרטון שנשלח לתחרות המציג את תהליך החשיבה, המחקר והפיתוח. בהמשך, התלמידים דניאל, אנדריאנה ואיה הציגו בפני הקהל את הרעיון, תהליך העבודה והלמידה שעמדה מאחורי הפיתוח.

כחלק ממהלך הטקס, הוזמנו ההורים להשתתף בפעילות שכללה משימות חשיבה מתמטית ברמה גבוהה כגון משוואות עם נעלמים, פעולות במספרים מכוונים, יחס, הסתברות, קומבינטוריקה ושורש דיגיטלי. מבית הספר נמסר כי הפעילות נועדה להמחיש את העיסוק היומיומי בחשיבה מתקדמת, במדע, בחדשנות ובמיומנויות ה-STEM.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה