הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי אורט אורמת ביבנה חילקו במהלך השנה כ-12,600 ק"ג מזון שהניבו כ־25,200 ארוחות למשפחות ואנשים הזקוקים לכך במסגרת פרויקט להצלת מזון

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק אורט אורמת - תיכון ומכללה להנדסת חשמל ואנרגיה ירוקה
צילום מתוך דף הפייסבוק אורט אורמת - תיכון ומכללה להנדסת חשמל ואנרגיה ירוקה

במהלך שנת הלימודים האחרונה, לקחו תלמידי שכבת ט' בבית הספר אורט אורמת ביבנה חלק בפעילות במסגרת שיתוף פעולה עם 'המטבח של פסיה – EAT', העוסק בהצלת מזון וביטחון תזונתי.

לאורך השנה התקיימו 21 פעילויות של הצלת מזון, שבמסגרתן חולקו כ-12,600 ק"ג מזון. על פי הערכות, הפעילות הניבה כ-25,200 ארוחות שהועברו למשפחות ולאנשים הזקוקים לכך, כאשר שווי התרומה המוערך לקהילה עומד על כ-63,000 שקלים.

הפרויקט התמקד בהצלת מזון איכותי מבזבוז והעברתו לנתמכים, תוך טיפוח ערבות הדדית ואחריות חברתית. את המיזם בבית הספר הוביל ליאור צנעני, בשיתוף פעולה עם יוני וגדעון בן עמי וצוות 'המטבח של פסיה – EAT'. מטרת הפעילות המשותפת הייתה חיבור בין אחריות סביבתית, סולידריות חברתית ונתינה, מה שהעניק לתלמידים הזדמנות לשלב התנסות מעשית עם מעורבות חברתית.

למידע נוסף על מיזם הצלת המזון, ניתן לבקר באתר: www.pesiaskitchen.org או ליצור קשר בדוא"ל: pesiaskitchen@gmail.com.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה