הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

יום היכרות בבית ספר בן-גוריון ביבנה לילדי הגן העולים לכיתה א'

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר בן גוריון יבנה
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר בן גוריון יבנה

בית ספר בן-גוריון ביבנה אירח את ילדי הגן העתידים לעלות בשנה הבאה לכיתה א', במסגרת יום היכרות לקראת מעברם לבית הספר.

במהלך המפגש, ילדי הגן חברו לתלמידי כיתות א' בבית הספר, ויחד הם שיחקו, צבעו ויצרו. כמו כן, הילדים נחשפו לתוכנית הייחודיות המוסיקלית של בית הספר, שבמסגרתה הם צפויים ללמוד בשנה הבאה לנגן על אורגניות.

בבית הספר ציינו כי החשש הראשוני של המבקרים הצעירים התחלף בהדרגה בסקרנות ובחיוך, והם חוו את סביבת בית הספר כמקום בטוח ומחבק. צוות בית הספר מסר את תודתו לשרון, מחנכת כיתה א', על ההובלה, ההשקעה וקבלת הפנים החמה של הילדים, וציין כי הם מצפים לפגוש את התלמידים החדשים להמשך המסע המשותף בחודש ספטמבר.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה