לוחמות ולוחמי משמר הגבול, בהובלת מפקדי וקציני מרחב מג״ב מרכז, השתתפו ביום לזכרה של קצינת מג"ב, פקד קים דוקרקר ז"ל מיבנה, אשר נפלה במתקפת הטרור ב-7 באוקטובר 2023. בני משפחתה ומוקירי דרכה ציינו את יום הולדתה ה-25 של קים בריצה לזכרה, ולאחריה נחנך מקווה טהרה חדש שהוקם על שמה, לטובת נשות היישוב בית חשמונאי והאזור.
בטקס השתתפו הוריה של קים, מירי פינס וישראל דוקרקר, בני משפחה, חברים, מפקדי ולוחמי משמר הגבול, נציגי ארגון "לזכור לנצח", נציגי רשויות ומוקירי דרכה של קים ז"ל.
פקד קים דוקרקר ז"ל שירתה כלוחמת וכקצינה במשמר הגבול, ובמהלך שירותה לקחה חלק משמעותי בפעילות המבצעית להגנה על ביטחון מדינת ישראל.
צילומים:דוברות המשטרה
סרטון:
תמונות:











להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה






אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.