הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מגמת הרובוטיקה בבית הספר "מעיין" ביבנה החלה: צור ושחר מכיתה ה׳2 ידריכו את ילדי כיתה ג׳

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בית הספר "מעיין" יבנה
צילום מתוך דף הפייסבוק בית הספר "מעיין" יבנה

מגמת הרובוטיקה בבית הספר "מעיין" ביבנה החלה את פעילותה ב־3 בנובמבר. צור ושחר, תלמידי כיתה ה׳2, לקחו על עצמם את תפקיד המדריכים ויעבירו את המפגשים לילדי כיתה ג׳.

על פי פרסום בית הספר, הלמידה של ילדים באמצעות ילדים מאפשרת לתלמידים הצעירים ללמוד מחברים גדולים מהם, לשאול שאלות, להתנסות ולהכיר את עולם הרובוטיקה. לצד זאת, התלמידים הבוגרים מפתחים מנהיגות, אחריות, ביטחון עצמי ויכולת להסביר, להקשיב ולהוביל אחרים.

בבית הספר תיארו את הפעילות כהזדמנות להפוך ידע לעשייה, סקרנות ליוזמה ולמידה לנתינה, והביעו גאווה בצור ובשחר על היוזמה, ההובלה והרצון לחלוק את הידע שלהם עם אחרים.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה