הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עמית כהן אהרוני ,תלמיד בית הספר רמב"ם ביבנה זכה בתחרות כתיבת הסיפורים "מירוץ הצבי" אליו ניגשים אלפי סיפורים מידי שנה עם סיפורו "מידת הוויתור".

ביום רביעי התקיים טקס מכובד במשרד החינוך בת"א ובו הוענקה לעמית ע"י צוות הפיקוח על השפה ובנוכחות המחמ"ד הרב גד ברטוב, תעודת הערכה על זכייתו והעפלתו לשלב כל כך מכובד.

לימור עידן
קרדיט: דוברות
קרדיט: דוברות

עמית כהן אהרוני מביה"ס רמב"ם זכה בתחרות חיבורים מחוזית

מידי שנה מוגשים אלפי סיפורים שחיברו תלמידים מכל הארץ אל תחרות "מירוץ הצבי" הנערכת מדי שנה בבתיה"ס של החמ"ד .

השנה זכה בתחרות המחוזית סיפורו של עמית כהן אהרוני "מידת הוויתור".

מנהלת ביה"ס סיון שער סיפרה כי בביה"ס רמב"ם נערכות לאורך השנה סדנאות ושיעורי כתיבה מכיתות ב' ועד כיתות ה' והתלמידים הגישו עשרות סיפורים לשלב הראשון של התחרות. שלושה סיפורים של תלמידי ביה"ס עלו שלב ומתוכם זכה עמית מכיתה ד'1 של המורה ספיר זיני, שהיא גם רכזת שפה בביה"ס.

ביום רביעי התקיים טקס מכובד במשרד החינוך בת"א ובו הוענקה לעמית ע"י צוות הפיקוח על השפה ובנוכחות המחמ"ד הרב גד ברטוב, תעודת הערכה על זכייתו והעפלתו לשלב כל כך מכובד.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה