ונדליזם בפארק השרון ביבנה! 7 נערים צולמו במצלמת האבטחה גורמים לנזקים בפארק
לנערים נרשמו דוחות

בשבוע שעבר נצפו בשעת לילה מאוחרת מספר נערים כשהם מחבלים במתקנים ובתשתיות בפארק השרון וגורמים נזקים לבריכה האקולוגית, לדגים ולצמחייה. בעקבות המעשים החמורים תוגברו בימים האחרונים הסיורים במקום ובסופ"ש נתפסו "על חם" 7 נערים שנכנסו לפארק לאחר חצות ובניגוד להוראות.
הפקחים הסבירו לנערים כי השהייה בפארק אסורה בשעות הלילה וכי בהימצאותם במקום הם אף מסכנים את עצמם. כנגד הנערים נרשמו דו"חות בגין שהייה בפארק שלא בשעות הפעילות המותרות. כידוע, מטעמי בטחון פרוסים בפארק ובאזורים נוספים בעיר מצלמות אבטחה המשדרות און-ליין למוקד "הרואה" ובעזרתם אותרו אותם נערים.
בכוונת העירייה להפעיל במהלך חודשי הקיץ עשרות פעילויות ואירועים על בסיס יומי, לרווחת התושבים בכל הגילים, ולהבטיח כי לא יגרמו מפגעי רעש במרחבים הציבוריים ובפארקים. אכיפה מוגברת של סיירת הפיקוח והשיטור העירוני תופעל גם כנגד רוכבים באופניים חשמליים באופן שמסכן את הציבור וכן כנגד מבצעי ונדליזם.
ראש העיר צבי גוב-ארי:
"אין בכוונתנו להתיר פגיעה מכל סוג במרחב הציבורי וננקוט באפס סובלנות גם בימי הקיץ המתקרבים כנגד כל מי שיפרו את החוק, יגרמו לנזקים ויסכנו את הציבור. במהלך הקיץ נפעיל עשרות אירועים ופעילויות לרווחת תושבי העיר. אני קורא להורים לגלות מעורבות וערנות, להסביר לילדים את הסכנות והנזקים העלולים להיגרם ממעשים אסורים אלו".
ראש העיר הודה לצוותי הביטחון והשיטור על העבודה המאומצת לאורך כל השנה והשמירה על ביטחונם, שלומם ואיכות חיי התושבים, וכן לאחראים על האירועים ופעילויות הפנאי והנופש, השוקדים על הכנה וארגון תכניות התרבות והפנאי בקיץ.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.