טקס מרגש לציון זכרם של יהודי אתיופיה שנספו בדרכם לירושלים נערך אמש במרכז בקהילתי בית סולומון.
את האירוע הוביל מוקד הקליטה העירוני בניהולו של אנגדאו יעקב וצוותו בשיתוף המרכז הקהילתי, השוטר הקהילתי והרשות העירונית לביטחון קהילתי.
השנה קדם לטקס טורניר כדורסל קהילתי שהפגיש קבוצות מתחנת משטרת יבנה, עיריית יבנה וספורטאים תושבי יבנה.

טקס הנחת זרים נערך בכיכר לזכר עולי אתיופיה שנספו בדרך מסודן. במהלך הטקס נישאה תפילה על ידי הקייסים והוקרנה עדותם של ווקה גדאי, טסהלני ארני ומסגנאו בלטה שאיבדו את יקיריהם במסע לישראל.

רס"ב רמי מספן דסטה סיפר בהתרגשות על התלאות שעברה משפחתו בדרך לישראל. האירוע התקיים בהשתתפות מ"מ וסגן ראש העיר, משה חזות, הקייסים לג'עלם דסאין, אדיסו בינסאי ובנטיהון דניאל, המשנה לראש העיר ומחזיק תיק העלייה והקליטה, שחר סימנה, נציג משרד העלייה והקליטה, מפקד תחנת משטרת יבנה סנ"צ שי גז, אורחים ותושבים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.