כתב אישום הוגש נגד נהג אוטובוס מיבנה ,סלומון מלקו, אשר גרם למותו של ילד בן 7 .
כאשר הגיע סלומון לקראת מעבר החציה, הוא לא נתן למנוח וחברו זכות קדימה ופגע עם הדופן הימנית של האוטובוס במנוח. כתוצאה מהפגיעה המנוח הוטל על הכביש ונחבל חבלות קשות

פרקליטות מחוז דרום (פלילי) הגישה לאחרונה לבית המשפט לתעבורה באשדוד כתב אישום נגד סלומון מלקו בן 49 מיבנה לאחר שבשל נהיגתו הרשלנית כנהג אוטובוס גרם למותו של ילד כבן 7.
מכתב האישום שהגיש עו"ד אבי ביטון עולה כי ביום 15.9.22 בסמוך לשעה 18:00, סלומון נהג באוטובוס ברחבי אשדוד, באותה העת החלו המנוח וחברו לחצות מעבר חצייה שהיה במסלול נסיעתו של האוטובוס. כאשר הגיע סלומון לקראת מעבר החציה, הוא לא נתן למנוח וחברו זכות קדימה ופגע עם הדופן הימנית של האוטובוס במנוח. כתוצאה מהפגיעה המנוח הוטל על הכביש ונחבל חבלות קשות. לאחר מספר דקות החייאה בשטח, פונה לבי"ח אסותא ולאחר ניסיונות החייאה נוספים אשר כשלו נקבע מותו.
לסולומון יוחסו עבירות של גרימת מוות בנהיגה רשלנית; אי מתן אפשרות להולך רגל להשלים מעבר חציה בבטחה; העדר דיסקת טכוגרף (זאת לאחר שנהג באוטובוס ללא דיסקת טכוגרף כנדרש).
להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.