הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תמונות מערב בנות מצווה בבית ספר איינשטיין יבנה עם טקס הפרשת חלה, תקיעה בשופר וחגיגת חינה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר איינשטיין יבנה
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר איינשטיין יבנה

בית ספר איינשטיין יבנה חגג אתמול ערב בנות מצווה מרגש ומיוחד לתלמידות מחזור ג', אמותיהן וצוות המורים. הערב כלל טקס הפרשת חלה בהובלת ענבר טביב, תקיעה בשופר, חגיגה של הקשר המיוחד בין הבנות לאימהות, חלוקת יומן מסע שהבנות עבדו עליו במהלך השנה, ריקודים שהבנות הכינו, ברכות וחגיגת חינה בסיומו.

הערב היה מלא ברגעים מהנים ומרגשים, ובעיקר שמחה והנאה. בית הספר מבקש להודות לליטל, מנהלת הבית ספר, שמאפשרת לצוות להגשים חלומות ולהעצים את הבנות והאימהות, ליפעת, יועצת הבית ספר, על ליווי בתהליך כתיבת יומן המסע, לצוות שכבת ו' ולדקלה, רכזת השכבה, שהובילו את האירוע להצלחה רבה, ולמיטל מן, יו"ר הנהגת ההורים, על העזרה האין סופית.

הוקרה מיוחדת מוענקת גם לאמהות היקרות על שיתוף הפעולה ולבנות המדהימות שבלעדיהן שום דבר לא היה קורה.


































באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה