הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

במחלף חולות בין ראשון לציון ליבנה נתפס מעל 1 ק"ג קוקאין

מערכת האתר
קרדיט צילום דוברות המשטרה
קרדיט צילום דוברות המשטרה

בלשי היחידה המרכזית של משטרת מחוז תל אביב עצרו לפני זמן קצר חשוד, תושב הפזורה מהדרום, עם מעל 1 ק"ג קוקאין ברכבו.


במסגרת המאבק נגד הסחר בסמים המהווה צינור חמצן כלכלי של גורמים עבריינים, שוטרי ימ"ר תל אביב ביצעו היום פעילות מבצעית ומודיעינית, במהלכה סיכלו עסקת סמים שהייתה אמורה להתבצע באזור תל אביב לכאורה.


במהלך הפעילות, בלשי הימ"ר נערכו על כביש 4 בסמוך למחלף חולות, כאשר הם מזהים את החשוד נוהג ברכב פרטי לכיוון צפון. עם זיהוי הרכב והיערכות מדויקת הצליחו הבלשים לעצור את הרכב והחשוד בתוכו. במהלך החיפוש ברכב נתפסו 1.138 ק"ג של חומר החשוד כסם מסוג קוקאין וכסף מזומן על סך 1500 ש"ח.


החשוד, תושב הפזורה מהדרום, בן 25, נעצר והועבר לחקירה במשרדי הימ"ר. מחר יובא החשוד לדיון בבקשה להאריך את מעצרו בבית משפט השלום בתל אביב.


מצ"ב תמונות של הסמים שנתפסו במהלך המעצר והחיפוש ברכב.






צילומים:קרדיט צילום דוברות המשטרה

להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה