לקראת פורים ורמדאן: מבצע אכיפה ארצי של משרד הכלכלה והמשטרה להחרמת צעצועים מסוכנים ונפצים

מפקחי מינהל אכיפה ומדידה במשרד הכלכלה והתעשייה, בשיתוף משטרת ישראל, מובילים בימים אלה מבצע אכיפה ארצי ורחב היקף למיגור מכירה ושיווק של "צעצועים מסוכנים", זאת לקראת חג הפורים וחודש הרמדאן.
במסגרת המבצע, פקדו המפקחים והשוטרים עשרות בתי עסק ברחבי הארץ, במטרה למנוע, לאתר ולהחרים פריטים העלולים לסכן את הציבור ויגיעו לידיים הלא נכונות. בין הפריטים שהוחרמו ניתן למצוא נפצים, זיקוקים, דמויי נשק, חזיזים ורובי איירוסופט.
במהלך הפעילות נתפסו והוחרמו פריטים רבים שיועדו למכירה, ובמקביל נפתחו הליכים פליליים נגד המעורבים.
במשרד הכלכלה והתעשייה מזכירים כי ייצור, ייבוא, מכירה או החזקה של צעצועים מסוכנים במסגרת עסק, מהווים עבירה פלילית החושפת את הציבור לסכנה ממשית. העונש המרבי בגין עבירות אלו יכול להגיע לעד שנת מאסר וקנס של עד 29,200 שקלים.
גורמי האכיפה קוראים לבעלי העסקים לנהוג באחריות, ולציבור ההורים להגביר מודעות לסכנות בקרב ילדיהם, כדי לעבור את החגים הקרובים בבטחה ובשמחה.
למידע נוסף: אתר משרד הכלכלה והתעשייה



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

- אורחוכי מה הבעיה להחליט, או רק קנס או רק מאסר ? אם מדינת ישראל הייתה קיימת, אז היה או או ולא גם וגם. כשאין מדינה ואין חוקה, אז ברור שיכתבו את החוקים ככה.20.02.26 10:55 תגובה

פברואר משפחתי בנס ציונה: סדנת בישול לילדים והפנינג נגישות חגיגי בעופר קניותר

קניון עופר קניותר בנס ציונה ממשיך בסדרת אירועי "פברואר משפחתי" ומזמין את התושבים לפעילויות העשרה ופנאי לילדים ולהורים בשבוע הקרוב. במרכז הפעילות יעמדו סדנת בישול לילדים ואירוע מודעות חברתי.
ביום ראשון הקרוב, ה-22 בפברואר, בשעה 17:00, תשוב לקניון המפעילה תמי לסדנת "מבשלים עם תמי". הפעם תתמקד הסדנה בהכנת שבלולי פיצה. הפעילות מותאמת לילדים בגילאי 5 עד 8 ותתקיים בשני סבבים, בדינמיקה של בסיס מקום פנוי.
בהמשך השבוע, ביום רביעי ה-25 בפברואר, יצוין חודש המודעות לאנשים עם מוגבלויות בהפנינג נגישות חגיגי תחת הכותרת "פברואר יוצא מן הכלל". האירוע יתקיים בין השעות 16:00 ל-19:00 ויכלול מגוון מופעים ודוכנים ייחודיים לקהל הרחב.
הנהלת הקניון מציינת כי כל האירועים יתקיימו בקומה הראשונה והכניסה אליהם חופשית וללא תשלום. פרטים נוספים ניתן למצוא באפליקציית MY OFER.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
50 מפגשים לקבוצת הלמידה של האזרחיות הוותיקות במרכז היום בנס ציונה

במרכז היום הרב תחומי למבוגר בנס ציונה ציינו השבוע ציון דרך מרשים, כאשר קבוצת הלמידה של נשים אזרחיות ותיקות השלימה את מפגשה ה-50. הקבוצה, הפועלת ברציפות מזה כשלוש שנים, נפגשת מדי שבוע במטרה ללמוד, לאתגר את המוח ולקחת חלק פעיל בדיונים מעשירים.
את המפגשים מעבירה בהתנדבות המורה תמר גורביץ', אשר תורמת מזמנה ומכישוריה עבור משתתפות המרכז. במסגרת השיעורים, לומדות הנשים על גיבורות תרבות ונשים פורצות דרך מהארץ ומהעולם, ביניהן דמותה של דונה גרציה, השחקנית והפעילה ג'יין פונדה ועוד.
הפעילות החינוכית והמעשירה מתקיימת כחלק מחזון המרכז, בהובלתה של מנהלת מרכז היום, כרמית פרג שמש, אשר פועלת להעשרת חיי חברי וחברות המרכז במגוון פעילויות איכותיות. המיזם פועל בשיתוף ובתמיכת עידית חן סייג, העומדת בראש עמותת "עמית", האמונה על פיתוח והרחבה של שירותים ויוזמות למען האזרחים הוותיקים.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

התחדשות ירוקה בנס ציונה: למעלה מ-130 עצים נשתלו סביב כיכר אבנר בן-נר ודרך הנפת הדגל

בשבוע האחרון התבצעו עבודות נרחבות לנטיעת עצים ברחבי העיר נס ציונה. במסגרת המיזם, נשתלו סביב כיכר אבנר בן-נר ודרך הנפת הדגל למעלה מ-130 עצי צל ונוי.
בנוסף, אתמול (חמישי) ניטעו באזור גם עצי זית חדשים, כחלק מהמאמץ להרחבת הריאות הירוקות, הוספת אזורי צל במרחב הציבורי ושיפור פני העיר לרווחת התושבים.
צילומים:עמוד הפייסבוק של שמואל בוקסר
להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: