הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ניצחונות מרשימים לקבוצות הילדים והנוער של הפועל ראשון לציון בכדוריד

מערכת האתר
צילום:פוני מסיקה
צילום:פוני מסיקה
קבוצות מחלקת הילדים והנוער של הפועל ראשון לציון בכדוריד רשמו שבת של ניצחונות מרשימים. קבוצת ילדות ז׳-דרום, בהדרכת שירה כהן, השיגה ניצחון רביעי רצוף לאחר שגברה על הפועל אשדוד, ושומרת על מאזן ניצחונות מושלם ומובילה את טבלת ילדות ז׳ דרום.

קבוצת הנוער הפועל רועי ראשל״צ, בהדרכת אסף סיטון ותומר בן אדרת, נמצאת צעד אחד מעליה לליגת העל לנוער לאחר שניצחה את עירוני רחובות בתוצאה 23:36 (9:20), מחזור לפני סיום ליגת דרום. בשבוע הבא תצא הקבוצה למשחק חותם בליגת נוער דרום מול קציר חולון.

קבוצת ילדים ז׳ - דן, בהדרכת ג׳וני אולייניק, ניצחה את א.ס רמה״ש בתוצאה 17:24 (8:12) וממוקמת במקום השני בטבלה עם מאזן ניצחונות מושלם.

בהצלחה לקבוצות הצעירות של האגודה בהמשך השבוע.

צילומים:פוני מסיקה




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה